VIDEO Strange World a primit trailer: ce personaj interpretează Jake Gyllenhaal, când vezi animația în cinematografe

VIDEO Strange World a primit trailer: ce personaj interpretează Jake Gyllenhaal, când vezi animația în cinematografe

Disney lansează primul trailer pentru viitorul său film animat de aventură pe care l-a intitulat Strange World.

Povestea filmului de animație se concentrează în jurul unui explorator foarte hotărât pe nume Searcher Clade, care va fi întregit de vocea actorului nominalizat la Oscar Jake Gyllenhaal (pe care l-ai văzut, printre altele, și în Spider-Man: Far From Home). Ajunși într-o lume nouă și destul de ciudată, în care cutreieră creaturi fel de fel, Searcher și familia lui trebuie să îndeplinească o misiune crucială, deși diferențele dintre ei amenință să-i despartă.

Filmul este regizat de Don Hall și scriitorul Qui Nguyen.

Combinând imagini SF destul de retro cu un stil de animație contemporan, Walt Disney Animation Studios a distribuit primul trailer pentru Strange World.

Începând cu un intro destul de inspirat, prezentat în alb-negru, exact ca în anii 1950, spre exemplu, un narator se poate auzi avertizând publicul să se pregătească pentru o călătorie „dincolo de ceea ce este posibil”. Evoluând în stilul modern al Disney, nava spațială a lui Clade ajunge într-o lume neexplorată, plină de culoare și locuită de tot felul de creaturi gelatinoase. Firește, nu durează mult până când familia ajunge să se afle în situații periculoase, din care trebuie să scape.

Nu mai e mult până când vei putea vedea Strange World în cinematografe

Noul film animat va fi lansat imediat după Lightyear, de la Disney, care își va face debutul în cinematografe la sfârșitul acestei luni. Cu Gyllenhaal la „cârmă”, Strange World speră să bată recorduri. Acestea este al doilea film animat al actorului, după ce și-a împrumutat deja vocea lui Jim Prescott, în Spirit Untamed, de la DreamWorks, anul trecut.

Restul distribuției nu a fost încă confirmată, dar este posibil că mai multe informații despre acest lucru să fie dezvăluite la un moment dat, înainte de lansarea filmului.

Animația Strange World este programată pentru lansarea în data de 23 noiembrie 2022.

Citește și: