Surpriză de proporții pentru fanii devotați ai lui Godzilla: ce vei putea vedea chiar pe YouTube

Surpriză de proporții pentru fanii devotați ai lui Godzilla: ce vei putea vedea chiar pe YouTube

Fanii Godzilla vor fi foarte bucuroși să afle că cel de-al doilea sezon al serialului animat „Godzilla”, din anii 1970, va fi, în sfârșit, disponibil pentru o transmisiune în flux, pregătită pentru lansarea oficială pe YouTube.

Destul de rar văzut în ultimii 40 de ani, acest al doilea sezon va fi disponibil exclusiv pe canalul oficial de YouTube Godzilla deținut de Toho și îi va readuce pe spectatori față în față cu aventurile de altădată ale lui Godzilla și ale lui Godzooky.

Cele 13 episoade din sezonul al doilea au avut parte de premieră în 1979 și se vor alătura celor 13 episoade din sezonul unu (care sunt disponibile în prezent pentru a fi transmise în flux) exclusiv pe canalul YouTube Godzilla.

Prima parte a sezonului 2 „Godzilla” va fi încărcată azi, pe 6 iunie, așadar stai cu ochii pe acest canal pentru a fi primul care vede noile „vechi” episoade.

Animația Godzilla, un succes total la lansare, acum 40 de ani

Produs de Hanna-Barbera, seria de animație „Godzilla” a rulat din 1978 până în 1981, fiind dezvoltată de Dick Robbins și Duane Poole, și conține 26 de episoade difuzate, în total, structurate în două sezoane.

Serialul animat urmărește aventurile unei echipe de oameni de știință pe Calico, o navă de cercetare, condusă de căpitanul Carl Majors. Din echipaj fac parte, de asemenea, și omul de știință Dr. Quinn Darien, nepotul ei Pete Darien și asistentul ei de cercetare Brock Borden. Mai mult, pe aceeași navă se mai află și Godzooky, „nepotul destul de pămpălău” al lui Godzilla și cel mai bun prieten al lui Pete, într-un rol comic de excepție. Godzooky încearcă, în mod constant, să zboare folosindu-și aripile în miniatură de sub brațe. Poate și mai amuzant decât atât, ori de câte ori încearcă să sufle foc, Godzooky nu reușește decât să sufle câteva inele de fum și cam atât.

Așadar, grupul îl cheamă adesea pe Godzilla folosind un semnalizator special atunci când se află în pericol, cum ar fi atacurile altor monștri uriași. Godzooky este, de asemenea, capabil să scoată anumite sunete pentru a-l chema pe Godzilla.

Citește și: