VIDEO Gestul ghiduș al lui Bill Gates care îți arată o cu totul altă latură a cofondatorului Microsoft

VIDEO Gestul ghiduș al lui Bill Gates care îți arată o cu totul altă latură a cofondatorului Microsoft

Pe 4 aprilie 1975, Bill Gates și prietenul său din copilărie, Paul Allen, au fondat Microsoft. Compania a ajuns să devină una dintre cele mai bogate din lume și, deși nu mai ocupă o poziție de conducere în cadrul gigantului din Redmond, Gates își aduce aminte cu plăcere de perioada petrecută acolo.

La împlinirea a 47 de ani de la fondarea Microsoft, Bill Gates a făcut o postare pe Instagram pentru a celebra momentul. A publicat un clip de câteva secunde cu mesajul ”La mulți ani, Microsoft!”. Videoul îl poți vedea mai jos sau în spatele acestui link. Nu a durat mult până când postarea cu pricina a reușit să strângă aproape 300.000 de aprecieri.

Bill Gates, după 47 de ani de Microsoft

”Au fost necesare multe salturi și depășiri de limite pentru a îndeplini viziunea Microsoft de a aduce un computer pe fiecare birou și în fiecare casă. Sunt mândru de faptul că această companie lucrează în continuare pentru a împuternici fiecare persoană și organizație de pe planetă pentru a realiza mai multe”, este mesajul lui Bill Gates care însoțește clipul de câteva secunde de pe Instagram.

Nu este foarte clar când a fost filmat acel clip, pare să fie dinainte de `90, dar trădează o condiție fizică impresionantă pentru unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei. Nu de alta, dar este foarte dificil să sari peste un scaun fără să-l atingi la orice vârstă și, cu siguranță, nu este genul de gest la care te-ai arunca într-o filmare fără să fii 100% sigur că îți iese.

Ca referință, Bill Gates s-a retras din funcția de CEO al Microsoft în 2000, moment în care a declarat că-și va concentra eforturile pe filantropie, prin intermediul Fundației Bill and Melinda Gates. La acea vreme, activa încă în echipa de conducere a companiei, dar s-a retras din poziția full-time în 2008. Nu mai ocupă nicio poziție legală în cadrul gigantului pe care l-a cofondat din martie 2020.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bill Gates (@thisisbillgates)

Citește și: