VIDEO Cel mai recent trailer „The Witcher: Blood Origin” de la Netflix prezintă o noutate: când apare miniseria în patru părți

VIDEO Cel mai recent trailer „The Witcher: Blood Origin” de la Netflix prezintă o noutate: când apare miniseria în patru părți

Cel mai recent spin-off al francizei Witcher e programat să apară pe 25 decembrie. În acest sens, Netflix a distribuit un nou trailer pentru The Witcher: Blood Origin.

Clipul de aproximativ două minute se extinde pe teaserul pe care compania l-a lansat luna trecută. După ce majoritatea materialelor promoționale anterioare ale Netflix pentru Blood Origin s-au concentrat pe personajul lui Michelle Yeoh, Scian, cel mai recent trailer le oferă colegilor ei, printre care Sophia Brown și Laurence O’Fuarain, șansa de a străluci.

The Witcher: Blood Origin apare pe 25 decembrie

Amplasat cu aproximativ 1.200 de ani înainte de povestea lui Geralt și Ciri, Blood Origin promite să le ofere fanilor mai multe informații despre crearea primului vrăjitor. Veți dori să urmăriți clipul până la sfârșit, pentru a-l vedea pe Jaskier (Joey Batey). Se pare că va juca alături de Minnie Driver. Când Driver a anunțat că se alătură francizei The Witcher, în septembrie, ea a spus că personajul ei va juca un rol esențial „în conectarea trecutului Blood Origin cu viitorul The Witcher”.

Așadar, amplasat cu mii de ani înainte de povestea lui Geralt și Ciri, Blood Origin se va concentra pe Conjuncția Sferelor, momentul din universul Witcher în care oamenii, elfii și monștrii vin toți să locuiască în lumea fantastică a seriei. Actrița Michelle Yeoh joacă rolul lui Scian, protagonistul elf al poveștii. Inițial programat să ruleze șase episoade, Blood Origin va avea, în schimb, patru episoade.

Blood Origin vine într-o perioadă de incertitudine pentru The Witcher de la Netflix. Compania a anunțat recent că Henry Cavill nu se va întoarce să joace rolul lui Geralt of Rivia după cel de-al treilea sezon al serialului. Liam Hemsworth îi va lua locul în serial, în continuare.

„Călătoria mea ca Geralt of Rivia a fost plină atât de monștri, cât și de aventuri și, din păcate, îmi voi depune medalionul și săbiile”, a spus Cavill pe Instagram.

„În locul meu, fantasticul domn Liam Hemsworth va prelua mantaua Lupului Alb. Ca și în cazul celui mai important dintre personajele literare, predau torța cu reverență și fac asta pentru timpul petrecut întruchipându-l pe Geralt, dar și cu entuziasm să văd cum îl va interpreta Liam”, a scris Henry Cavill, despre plecarea sa din The Witcher.