The Witcher: când începe Netflix producția sezonului trei

The Witcher: când începe Netflix producția sezonului trei

„Cu siguranță nu o să scădem în intensitate în sezonul 3 din The Witcher.”

Este natura fiarei, nu-i așa? Deși fanii tocmai au văzut sezonul doi din The Witcher de la Netflix, ei fac deja numărătoarea inversă până în ziua în care vor putea viziona mai multe. În decembrie am auzit că scenariile pentru sezonul 3 erau „aproape terminate”, așa că, firește, nu va dura mult până când producția urmează să înceapă din nou.

Redanian Intelligence a observat primele semne de producție a următoarei serii, în timp ce echipa caută locații. Membrii echipei precum producătorul Steve Gaub au distribuit pe Instagram imagini cu site-uri care pot fi folosite în sezonul viitor. Nu este o surpriză pentru nimeni că este vorba de zone puternic împădurite și copaci noduroși, dar este, totuși, intrigant să te întrebi ce evenimente sunt planificate pentru aceste locuri.

Mici indicii

Gaub a arătat, de asemenea, doar un indiciu de decor și pe Instagramul său. Postarea prezintă macarale și piese de fixare mari transmit ideea că echipa „nu va scădea intensitatea în sezonul 3 din The Witcher”. Producătorul prezintă, de asemenea, doar câteva uși și ferestre de recuzită care arată suficient de vechi și gotice. Ah, și nu putem uita temnițele subterane întunecate și umede, nu-i așa?

Lauren Hissrich a arătat și prima zi de producție a serialului pe Instagram. Ea este showrunnerul, așa că, evident, are o mână mare în deciziile finale. Poza ei arată mai multe păduri și pot să spun că sunt uimitoare chiar dacă nu sunt folosite pentru spectacol.

Nu va trece mult până încep filmările. Procesul de filmare pentru sezonul doi a fost mult mai lung decât se aștepta, din cauza restricțiilor Covid-19, a infecțiilor și a rănirii la picior a lui Henry Cavill.

Sper că sezonul trei va fi mult mai simplu de realizat și Geralt al nostru se va ține departe de pericole. Sau cel puțin are grijă de el atunci când nu se luptă cu toți monștrii ridicoli din cărțile Witcher.