Trailer-ul „The Witcher: Blood Origin” vine cu surprize pentru fani: ce actriță cunoscută se alătură distribuției

Trailer-ul „The Witcher: Blood Origin” vine cu surprize pentru fani: ce actriță cunoscută se alătură distribuției

„The Witcher: Blood Origin” este un prequel al adaptării live-action a seriei Netflix, cu emfază pe romanele lui Anderzej Sapkowski, ce va debuta în 2022. Primul trailer este disponibil în acest moment.

În încercarea de a-i bucura pe fanii „The Witcher”, înainte de sărbători, Netflix a distribuit o serie imagini din serial, ca parte a sezonului doi din „The Witcher”. Trailerul este atașat episodului final al sezonului, alături de post-credite (așadar ați face bine să nu dați „skip” peste acestea, ca de obicei). Cu toate că Netflix nu a încărcat încă clipul pe YouTube, el a apărut oricum, publicat de alte canale. Trailer-ul poate fi văzut în subsolul acestui articol.

Trailerul „The Witcher: Blood Origin” nu dă spoilere, însă captează atenția

Conform a ceea se poate vedea, trailer-ul nu oferă prea multe indicii despre poveste, însă reușește să capteze atenția fanilor, prin prisma noului personaj interpretat de iubita actriță de televiziune, Michelle Yeoh. Aceasta se va transforma în Scian.

„Blood Origin” intenționează să-ți concentreze acțiunea pe momentul în care oamenii, elfii și monștrii ajung să locuiască în lumea fantastică a seriei, închegând, astfel, universul „The Witcher”.

De altfel, acesta nu este singurul proiect legat de franciza Netflix ce va fi lansat. Se crede că, în viitor, vor exista numeroase astfel de producții, care să continue povestea, într-un sens sau în altul. 

Momentan, „The Witcher” beneficiază de două sezoane, cu cel de-al doilea abia lansat. În plus, Netflix oferă fanilor alte câteva producții „de culise”, în care aceștia pot vedea scene de la filmări. Și ca să fie bucuria și mai mare, „The Wicher” s-a transformat inclusiv într-o serie de animație ce s-a cățărat, la rândul ei, destul de rapid, în topul preferințelor iubitorilor de povești fantastice întunecate.

Primul sezon al seriei tv Netflix s-a lansat în 2019, devenind, rapid, unul dintre cele mai iubite seriale de televiziune ai acestor ani. Din distribuție fac parte Henry Cavill (cunoscut pentru rolul din „The Tudors” și pentru cel din filmele bazate pe aventurile lui Superman, din ultima perioadă).

Citește și: