VIDEO Al doilea sezon din Star Wars: The Bad Batch a primit trailer: când îl vei putea vedea, unde

VIDEO Al doilea sezon din Star Wars: The Bad Batch a primit trailer: când îl vei putea vedea, unde

Duminică, în ultima zi a evenimentului Disney Star Wars Celebration 2022, compania mamă a distribuit primul trailer pentru sezonul doi din Star Wars: The Bad Batch.

Cu toate că a aflat încă de anul trecut că Disney plănuia să nu lase seria de izbeliște, acum știm măcar perioada aproximativă când va lansa The Bad Batch. Mai exact, aceasta va debuta pe Disney+, cândva în această toamnă.

Trailer în premieră pentru sezonul doi din Star Wars: The Bad Batch

Trailerul pe care compania l-a distribuit publicului larg dă indicii că povestea va relua evenimentele care au implicat sărituri de timp, cele care îi face pe membrii Clone Force 99 să pară mai bătrâni decât erau în sezonul unu. De asemenea, fiecare dintre aceștia este văzut purtând o armură actualizată, liderul echipei, Hunter, având asupra sa o eșarfă nouă – iar acesta este doar unul dintre exemple, desigur.

Așa cum ne-a obișnuit deja, se pare că grupul va avea de străbătut un drum lung și greu, în timp ce încearcă să găsească un loc într-o galaxie care să le ofere condițiile de care au nevoie. Iar dacă asta te entuziasmează, află că va exista inclusiv un Wookie cu o sabie laser, element iconic pentru universul Star Wars.

Perioada aproximativă de lansare pentru sezonul doi din The Bad Batch a fost unul dintre puținele anunțuri pe care Disney le-a împărtășit în timpul Star Wars Celebration 2022.

De asemenea, tot aici, fanii au putut vedea câteva imagini în premieră, absolut senzaționale, din prequel-ul Rogue One Andor, dar și din Star Wars Jedi: Survivor, continuarea lui Respawn’s Fallen Order.

Dacă ești un fan înfocat al francizei Star Wars, cu siguranță nu vei uita nici de actualizările referitoare la The Mandalorian și Ahsoka.

Indiferent care sunt serialele la care te vei uita, cert este că ai de unde alege, Star Wars fiind una dintre cele mai prolifice francize din toate timpurile.

 

Citește și: