07 mart. 2022 | 14:55

De la The Mandalorian și F is for Family, la Old Dads: actorul Bill Burr își face debutul regizoral

ACTUALITATE
De la The Mandalorian și F is for Family, la Old Dads: actorul Bill Burr își face debutul regizoral

Actorul și comendiatul Bill Burr face un pas înainte și regizează primul său film de comedie, „Old Dads”.

În cazul în care ați mai auzit de el, însă nu știți exact „de unde să îl luați”, poate că ar fi bine să menționăm că Burr a interpretat cu succes, de-a lungul timpului, o serie de roluri în unele dintre cele mai cunoscute filme și seriale.

Spre exemplu, acesta e parte integrată din serialul de animație „F is for Family”, care poate fi văzut pe Netflix, (toate cele cinci sezoane). De asemenea, Bill Burr a jucat, la vremea respectivă, și în „Breaking Bad”. Recent, acesta poate fi urmărit în adaptarea francize Star Wars, „The Mandalorian”, pe Disney+.

Cu toate că, din punct de vedere actoricesc, s-a remarcat în suficiente filme și seriale, adevărul este că regia n-o mai încercase până acum.

Bill Burr va regiza „Old Dads”

Bill Burr va regiza un nou serial de comedie, numit „Old Dads”. De asemenea, acesta va juca un rol important în noua producție, însă se va ocupa și de scenariu. Așadar, putem spune cu toată încrederea ca noul film serial ar putea fi cap-coadă creația reputatului actor.

„Old Dads” va spune povestea unui tată aflat la „a doua tinerețe”, însă și a celor doi prieteni ai săi. Împreună, cei trei bărbați realizează că nu se pot adapta lumii actuale, dominată de mileniali, dar și de stilul lor de viață, contradictoriu, într-o oarecare măsură, cu cel al personajelor principale. Firește, vorbim despre o narațiune ce va pune accent, cu un strop de comedie, pe încercarea celor trei de a intra în rând cu „tineretul din ziua de azi”.

Rămâne de văzut în ce măsură va reuși „Old Dads” să capteze atenția publicului.

De vreme ce pelicula se află încă în stadiu incipient, o eventuală dată de lansare nu este încă știută.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele