Vestea zilei de la Digi RCS RDS pentru românii care vor să schimbe „tabăra”: totul nelimitat, la preț infim

Vestea zilei de la Digi RCS RDS pentru românii care vor să schimbe „tabăra”: totul nelimitat, la preț infim

Vestea bună a zilei vine de la Digi RCS RDS și se adresează tuturor celor care vor să facă o schimbare și să beneficieze, de acum încolo, de cele mai bune prețuri la portare.

Mai exact, oferta Digi RCS RDS se referă la posibilii consumatori de tip business, în sprijinul cărora vine cu o ofertă extrem de greu de refuzat, în speranța că fidelizarea îi va face pe aceștia să „schimbe tabăra”.

Ce ofertă are pentru tine Digi RCS RDS și de ce te-ai porta la ei

În cazul în care ai o afacere și vrei neaparat să-ți echilibrezi cheltuielile, află că mai poți economisi niște bani și din cei aferenți plății abonamentelor pe firmă.

Digi RCS RDS are, vara aceasta, o ofertă extraordinară pentru orice client nou care se portează, în regim de business.

În condițiile în care te simți copleșit de facturile pe care le plătești, în acest moment, la operatorul tău, poate că ar fi bine să știi că, în eventualitatea în care îți „iei jucăriile” și le muți la RDS, vei avea parte de o reducere de 50% la mobil, timp de 6 luni, de la încheierea contractului.

Mai mult, abonamentul Business Nelimitat costă acum 1,65 de euro, valabil pentru un singur număr de telefon din rețeaua pe care o ai în firmă.

În contul acestor bani, compania de telefonie mobilă și servicii de internet se angajează să-ți dea, în regim nelimitat, minute naționale, internet 4G, dar și 1.000 de minute internaționale.

Cu alte cuvinte, o ofertă mai mult decât decentă, în acest sens, extrem de greu de refuzat.

În plus, tot la Digi RCS RDS ai parte de telefoane mobile la prețuri promoționale, unele dintre ele fiind echipate inclusiv cu 5G. Ce-i drept, în lipsa antenelor 5G din țară, această opțiune nu este neaparat una care să-ți aducă vreun beneficiu, însă e bine să o ai, de vreme ce nu se știe niciodată când situația s-ar putea schimba.

Citește și: