Tot ce știm despre filmul Super Mario Bros., până acum: ce detaliu reiese din noul poster publicat pe Twitter

Tot ce știm despre filmul Super Mario Bros., până acum: ce detaliu reiese din noul poster publicat pe Twitter

Înainte de premiera următorului trailer, a sosit, de asemenea, un nou poster pentru filmul bazat pe jocul Super Mario Bros., care prezintă o locație cheie a jocului video, ca fiind inclusă în film.

Nu se cunosc prea multe detalii despre filmul de animație încă, cu excepția faptului că din distribuție vor face parte Chris Pratt, în rolul lui Mario, Anya Taylor-Joy, în rolul Prințesei Peach, Charlie Day în rolul lui Luigi, Jack Black în rolul lui Bowser, Keegan-Michael Key, în rolul lui Toad, Seth Rogen, în rolul lui Donkey Kong și Fred Armisen, în rolul lui Cranky Kong.

Noul poster pentru Super Mario Bros. dă detalii semnificative despre desfășurarea acțiunii

Illumination a publicat pe Twitter un nou poster pentru filmul Super Mario Bros. În fotografie putem vedea locația emblematică a jocurilor video și anume Peach’s Castle, care este inclusă în film, împrumutând aparent designul interiorului din Super Mario 64.

Noul afiș al filmului Super Mario Bros. nu este întocmai o nouătate, de vreme ce nu este prima dată când putem vedea Peach’s Castle ca fiind o locație importantă pentru filmul de animație.

Având în vedere că noul afiș al filmului Super Mario Bros. prezintă interiorul castelului, împrumutând aparent designul de la Super Mario 64, va fi interesant de văzut dacă filmul împrumută și alte elemente din îndrăgitul joc din 1996.

Nintendo 64 a marcat prima incursiune a francizei în animația 3D și în formatul semi-deschis, precum și o poveste ceva mai complicată.

În plus, având în vedere că trailerul filmului Super Mario Bros. indică că Bowser încearcă să cucerească și să obțină Power Stars, un element major al Super Mario 64, ar fi interesant de văzut dacă Mario, interpretat de Pratt, va trebui să se aventureze în alte lumi prin intermediul picturilor magice, pentru a obține suficiente stele pentru a o salva pe prințesa Peach.

Filmul The Super Mario Bros. va ajunge, în sfârșit, în cinematografe pe 7 aprilie, după lungi și repetate amânări.