Când se lansează mult așteptatul film Super Mario Bros.: a fost amânat de mai multe ori

Când se lansează mult așteptatul film Super Mario Bros.: a fost amânat de mai multe ori

Super Mario Bros. va avea premiera în America de Nord pe 7 aprilie și în Japonia pe 28 aprilie, anul viitor.

Nu vei putea vedea mult așteptatul film Super Mario Bros. în cinematografe anul acesta. Nintendo a amânat data de lansare a filmului animat până în aprilie 2023, din decembrie 2022. Renumitul designer de jocuri video Shigeru Miyamoto a anunțat întârzierea pe Twitter, împreună cu noile date de premieră ale filmului, 28 aprilie în Japonia și 7 aprilie în America de Nord.

Miyamoto nu a dezvăluit motivul din spatele întârzierii și nu a spus dacă pandemia de COVID-19 a avut vreo legătură cu aceasta. El a spus doar că el și Chris Meledandri, CEO-ul studioului de animație Illumination, au decis să mute data lansării globale a filmului. De asemenea, directorul Nintendo și-a cerut scuze și a promis că „va merita din plin așteptarea”. Illumination, cunoscută pentru franciza Despicable Me și Minions, animează filmul, în timp ce Universal îl cofinanțează și îl distribuie în America de Nord.

Filmul Super Mario Bros. este în lucru din 2017 și a fost în „dezvoltare prioritară” la Illumination în ultimii câțiva ani. Va prezenta vocile lui Chris Pratt pentru Mario, Charlie Day în rolul lui Luigi și Anya Taylor-Joy în rolul Prințesei Peach. Jack Black va da vocea legendarului răufăcător Bowser, în timp ce Seth Rogen va fi vocea lui Donkey Kong.

Anime-ul Super Mario Bros. de la Nintendo, din 1986, a fost restaurat în 4K

Dacă nu ai văzut primul film anime Super Mario Bros. de la Nintendo, când a avut premiera în Japonia în 1986, acum ai șansa – la o calitate pe care nu ai fi experimentat-o ​​niciodată în cinematografe.

Polygon scrie că Femboy Films a lansat o remasterizare 4K a The Great Mission to Rescue Princess Peach atât pe YouTube, cât și pe Internet Archive.

Povestea nu este tocmai revoluționară, dar este o privire intrigantă asupra francizei Super Mario Bros. într-un moment în care canonul era departe de a fi stabilit. Mario și Luigi călătoresc din lumea „reală” în Regatul Ciupercilor, pentru a o salva pe Prințesa Peach, după ce evadează pentru scurt timp în tărâmul lor și este capturată de Regele Koopa (Bowser). Te poți aștepta la multe referințe la jocul original Super Mario Bros., dar vei găsi și abateri neobișnuite de la premisa stabilită. Mario și Luigi lucrează la un magazin alimentar și sunt obligați să o salveze pe Peach datorită unui personaj Dumpling Dog. Și am menționat că Luigi bea sake?

Citește și: