Tom Cruise i-a oferit gazdei The Late Late Show, James Corden, un zbor terifiant într-un avion de luptă: cum promovează actorul Top Gun: Maverick

Tom Cruise i-a oferit gazdei The Late Late Show, James Corden, un zbor terifiant într-un avion de luptă: cum promovează actorul Top Gun: Maverick

Un nou videoclip de la The Late Late Show cu James Corden îl prezintă pe gazda emisiunii îngrozit de o adevărată experiență cu avionul de luptă, alături de starul Top Gun: Maverick, Tom Cruise. Actorul a promovat noua continuare a filmului Top Gun din 1986, alături de o distribuție care i-a inclus pe Val Kilmer, Tim Robbins, Kelly McGillis, Anthony Edwards și Meg Ryan.

Top Gun: Maverick, cu regizorul TRON: Legacy, Joseph Kosinski, îl prezintă pe Cruise reluând rolul căpitanului Pete „Maverick” Mitchell, Val Kilmer revenind și el în rolul lui Tom „Iceman” Kazansky. Continuarea include și câteva chipuri noi în distribuție, inclusiv Miles Teller, Jon Hamm, Jennifer Connelly, Monica Barbaro, Glen Powell și Jay Ellis.

Top Gun: Maverick este în cinematografe

Cruise s-a distrat împingând gazda lui The Late Late Show, Corden, din zona sa de confort. Cel mai remarcabil, în timp ce promova Mission: Impossible – Fallout, Cruise l-a luat pe Corden să facă parașutism. În timpul acelei experiențe, Corden a fost vizibil îngrozit, sărind din avion într-un salt cu parașuta în tandem, în timp ce Cruise a sărit solo alături de el. Corden a recunoscut, în cele din urmă, nu mai sare vreodată dintr-un avion. Cu toate acestea, Cruise pare să fi găsit o nouă modalitate de a speria gazda talk-show-ului de noapte.

Un nou videoclip din emisiunea The Late Late Show cu James Corden îl prezintă pe Cruise pilotând un avion de luptă, iar Corden, pasagerul său. Cruise începe cu un zbor lejer, dar pe măsură ce un alt avion se apropie, începe o luptă simulată, lăsându-l pe Corden îngrozit. Pe măsură ce videoclipul continuă, ei iau o pauză înainte de a schimba avioanele și de a decola într-un set de avioane de luptă. Vezi mai jos videoclipul despre experiența Top Gun de la Late Late Show:

Cruise deține mai multe licențe de pilot, făcându-l mai mult decât calificat pentru a pilota avioanele văzute în videoclip. Cruise a folosit aceleași abilități și pentru Top Gun: Maverick, unde a pilotat avioane reale pentru film.

Top Gun: Maverick este acum în cinematografe, după numeroase întârzieri din cauza pandemiei de COVID-19.

Citește și: