Cât de bun este Top Gun: Maverick, continuarea filmului din ’86: ai fi uimit

Cât de bun este Top Gun: Maverick, continuarea filmului din '86: ai fi uimit

Primele recenzii Top Gun: Maverick au sosit deja, iar ele laudă continuarea mult așteptată a filmului în care îl putem vedea pe Tom Cruise reluându-și rolul care l-a transformat în actorul de astăzi.

Lansat în 1986, Top Gun a urcat rapid în… top, devenind unul dintre filmele preferate ale fanilor care adoră acțiunea. Treizeci de ani mai târziu, Cruise se întoarce în rolul lui Pete „Maverick” Mitchell.

Top Gun: Maverick este regizat de Joseph Kosinski și este unul dintre cele mai așteptate filme de la Hollywood din acest an. Întârzierile cauzate de COVID-19 i-au făcut pe fani să fie și mai curioși în legătură cu felul în care ar putea să se desfășoare acțiunea în continuarea firească a acestei capodopere din anii ’80.

În film îi vei mai putea vedea, alături de Tom Cruise, pe Glen Powell, Lewis Pullman, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis și Monica Barbaro și Miles Teller, care îl interpretează pe Lt. Bradley „Rooster” Bradshaw, fiul lui Nick „Goose” Bradshaw.

Paramount a ridicat embargoul: criticilor li s-a permis să-și spună părerea despre Top Gun: Maverick. Laude pe bandă rulantă

La câteva săptămâni după ce Paramount a permis criticilor să-și împărtășească primele reacții referitoare la Top Gun: Maverick, studioul a ridicat embargoul privind recenziile. În mod deloc surprinzător, recenziile sunt pozitive. Criticii au lăudat Top Gun: Maverick, în mod deosebit pentru că ar combina la perfecție acțiunea cu o poveste bine spusă. Cu alte cuvinte, efecte speciale, cascadorii și un scenariu excelent. Cel puțin asta afirmă criticii. La rândul tău, vei avea ocazia să confirmi sau, dimpotrivă, să infirmi aceste lucruri, destul de curând, la cinema.

Dintre toate comentariile despre Top Gun: Maverick, unul dintre ele ni s-a părut extrem de interesant, după cum urmează:

„Dacă Top Gun a fost filmul care l-a inventat, efectiv, pe Tom Cruise, „Maverick” este filmul care îl transformă într-un actor nemuritor. Nu este atât de mult un film cu Tom Cruise, cât este „Tom Cruise: The Movie”, a declarat David Ehlrich, de la IndieWire.

Ehlrich nu este singurul care a lăudat filmul, ba din contră, este unul dintre cei mulți care au spus că Maverick este ceea ce trebuie, fără niciun dubiu.

Top Gun: Maverick va fi lansat pe marile ecrane în data de 24 mai 2022. Așadar, nu mai ai foarte mult timp până când vei putea vedea cu ochii tăi dacă recenziile sunt, sau nu, fondate.

Citește și: