04 mart. 2022 | 10:55

The Girl From Plainville, un nou serial intrigant, pe Hulu: ce știm până acum despre producție

ACTUALITATE
The Girl From Plainville, un nou serial intrigant, pe Hulu: ce știm până acum despre producție

Actrița Elle Fanning joacă rolul principal în noul serial „The Girl From Plainville”, ce va putea fi urmărit pe Hulu, în curând.

De asemenea, noul trailer pentru „The Girl From Plainville” a fost lansat, așadar, în sfârșit putem să tragem o concluzie în legătură cu noul film serial care, cel mai probabil, ne va capta atenția, în viitorul apropiat.

„The Girl From Plainville” spune povestea lui Michelle Carter (personaj interpretat de actrița Elle Fanning) care este acuzată de uciderea iubitului ei. Partea cu adevărat intrigantă se referă la faptul că femeia nu l-a ucis, la propriu, pe Conrad Roy III, ci, mai degrabă, l-a convins să o facă, printr-o serie de mesaje pe care i le-a trimis înainte ca tragicul eveniment să se petreacă.

Serialul promite să exploreze relația celor doi, încercând să deslușească momentele de dinaintea tragediei.

Distribuția „The Girl From Plainville” arată bine de tot

Alături de Fanning, care joacă rolul principal în „The Girl From Plainville”, din distribuție vor mai face parte Colton Ryan, care joacă rolul lui Conrad Roy, dar și Chloë Sevigny, Norbert Leo Butz, Cara Buono, Kai Lennox, Peter Gerety și Michael Mosley.

Serialul este creat de Liz Hannah, care a fost nominalizată la Oscar pentru scenariul producției „The Post”, din 2017, în colaborare cu Patrick Macmanus. Deși mai sunt câteva săptămâni bune până la lansare, putem să aruncăm acum o privire în universul „The Girl From Plainville”, datorită noului trailer, proaspăt lansat.

Serialul va avea premiera pe 29 martie 2022, dată la care vom putea vedea trei episoade, simultan.

Rămâne de văzut dacă noua seria va reuși să spună povestea așa cum ne așteptăm să o facă, de vreme ce distribuția este una excepțională. În plus, implicarea lui Liz Hannah , în producție, are menirea de a crește așteptările fanilor, referitor la noul serial ce va putea fi văzut, în curând, pe Hulu.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele