Netflix îndreaptă ce-a stricat Hulu: Pamela Anderson își va spune povestea, într-un nou documentar

Netflix îndreaptă ce-a stricat Hulu: Pamela Anderson își va spune povestea, într-un nou documentar

Netflix a anunțat că va lansa un documentar despre viața Pamelei Anderson, la o lună după ce seria limitată, „Pam & Tommy”, a debutat pe Hulu.

Potrivit Entertainment Weekly, Pamela Anderson ar fi jurat că nu va viziona niciodată materialul disponibil pe Hulu, documentar care vorbește despre scurta căsătorie a actriței cu rockerul Tommy Lee, concentrându-se pe distribuirea casetei video în care cei doi pot fi văzuți întreținâd raporturi sexuale. Trebuie menționat că documentarul distribuit de Hulu a fost creat fără ca Pamela Anderson să aibă un cuvânt de spus, în acest sens.

„Nu sunt neaparat o victimă, ci un supraviețuitor care alege să-și spună povestea”, a declarat Pamela Anderson, într-un mesaj trimis cu ocazia noului documentar care va debuta pe Netflix.

Pamela Anderson vrea să își spună povestea, pe Netflix

Filmul documentar va include interviuri cu Anderson, însă și o serie de filmări de arhivă, împreună cu jurnale nepublicate până acum.

Netflix promite că acest documentar va face dreptate în cazul Pamelei Anderson și că va spune, fără dar și poate, adevărul.

Documentarul este regizat de Ryan White (responsabil, de asemenea, și pentru „The Keepers”, disponibil tot pe Netflix) și se vrea a fi o radiografie destul de intimă a vieții actriței. Prin comparație, documentarul de pe Hulu se bazează exclusiv pe un articol publicat în presă.

La momentul respectiv, controversata casetă video, în care Tommy Lee și Pamela Anderson puteau fi văzuți făcând sex, a creat multă vâlvă. Actrița insistă să își spună acum punctul de vedere, adăugând că accentul ar trebui pus pe alte segmente reale ale din viața sa, nu pe o casetă care, în definitiv, nu spune nimic despre un om.

Pamela Anderson s-a remarcat, pentru prima dată, în serialul „Baywatch”, cel care a fost distribuit pentru o perioadă de timp și în țara noastră. Ulterior, actrița a căpătat notorietate la nivel mondial, devenind un adevărat „sex-symbol”.

Citește și: