Sebastian Stan, într-un nou film: ce rol inedit interpretează actorul în „Fresh”

Sebastian Stan, într-un nou film: ce rol inedit interpretează actorul în „Fresh”

Sebastian Stan și Daisy Edgar-Jones joacă într-un film ce prezintă una dintre cele mai ciudate povești de dragoste. Puteți vedea trailerul pentru producția Hulu, „Fresh”, în cadrul acestui articol.

Regizat de Mimi Cave, „Fresh” și-a făcut debutul la Festivalul de Film Sundance, înainte de premiera Hulu, în martie.

De menționat că, pentru Sebastian Stan, această producție reprezintă cel mai recent și interesant proiect din ultima perioadă, imediat după rolul deținut în seria limitată „Pam & Tommy”. La rândul ei, Daisy Edgar-Jones nu e străină nici ea de Hulu, câștigându-și aprecierea atât din partea publicului, dar și a criticilor, în „Normal People”.

Așadar, ambii actori sunt deja obișnuiți cu filmele în care se relatează povești de dragoste. În ciuda acestui aspect, „Fresh” promite să fie un pic mai mult decât o poveste de dragoste clasică.

Canibalismul, subiect central în noul film în care îl putem vedea pe Sebastian Stan, „Fresh”

Așa cum menționam anterior, povestea filmului „Fresh” este una departe de a fi una tipică. Noa (personaj interpretat de Daisy Edgar-Jones) este o femeie extrem de romantică, însă dezamăgită de experiențele anterioare, care încearcă să-și găsească marea dragoste pe aplicațiile de dating. Ea îl întâlnește astfel pe Steve (interpretat de Sebastian Stan), de care se îndrăgostește la prima vedere. Ea acceptă să plece într-un weekend alături de noua sa cucerire, însă află curând că Steve nu este ceea ce pretinde a fi, având preferințe canibale. Ceea ce se credea a fi o frumoasă poveste de dragoste autentică se transformă într-un adevărat coșmar pentru Noa.

Fiindcă a primit recenzii pozitive la Sundance, Hulu a ales să publice primul trailer oficial pentru „Fresh”, laolaltă cu un poster pentru acest film.

poster-fresh-hulu-sebastian-stan
Poster oficial „Fresh”

„Fresh” va putea fi urmărit, în mod oficial, începând cu data de 4 martie 2022, pe Hulu, și promite să devină un adevărat reper, în ceea ce privește filmele ce au ca subiect principal canibalismul.

Citește și: