The Batman i-a dat bătăi de cap lui Robert Pattinson: ce a mărturisit actorul despre noua producție

The Batman i-a dat bătăi de cap lui Robert Pattinson: ce a mărturisit actorul despre noua producție

„The Batman” este, poate, unul dintre cele mai așteptate filme ale lui 2022. În rolul pricinal, de data aceasta, va juca aclamatul actor Robert Pattinson, cel care a fost privit cu neîncredere la început.

Cu toate astea, în timp, reticența fanilor față de alegerea lui Pattinson pentru rolul lui Bruce Wayne s-a mai domolit, îndată ce au aflat că actorul a depășit deja de ani buni francizele „Harry Potter” sau „Twilight”. Acum vorbim despre un Robert Pattinson maturizat suficient de mult încât să joace în filme „serioase”. Cel mai recent exemplu în acest sens este producția „The Lighthouse”, unde îl putem vedea interpretând un rol magistral, alături de Willem Dafoe. De asemenea, poate că ar trebui să menționăm și rolul pe care actorul l-a jucat în „Water for Elephants”, probabil primul film în care a dovedit că talentul său actoricesc este capabil să depășească filmele pentru copii și preadolescenți.

În plus, conform propriilor declarații, Robert Pattinson și-ar fi dorit foarte mult să obțină rolul lui Batman, așadar a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și duce visul la îndeplinire, stresându-și impresarii să-l ajute, în acest sens.

Robert Pattinson recunoaște că rolul din „The Batman” nu a fost unul deloc ușor

Artistul a mărturisit că unul dintre cele mai greu de jucat roluri din viața sa a fost chiar cel interpretat, de curând, în „The Batman”. Așadar, din câte putem observa, dorința cea mai mare a acestuia s-a transformat, deopotrivă, și în cea mai mare provocare a carierei sale, de până acum.

De menționat că, spre deosebire de celelalte filme despre celebrul „liliac”, „The Batman”, cel mai recent film, va fi unul atipic ce va semăna, mai degrabă, cu „Joker” (cu Joaquin Phoenix în rolul principal) și cu „Cruella” (cu Emma Stone în rolul principal). Cu alte cuvinte, abordarea riscă să fie un pic mai întunecată decât ne-am fi putut aștepta – ceea ce, în mod evident, nu este un lucru rău deloc.

„The Batman” va putea fi văzut în cinematografe începând cu data de 4 martie 2022.