Sonic the Hedgehog 3 se întâmplă: dată de lansare pentru continuarea filmului de succes, dezvăluită

Sonic the Hedgehog 3 se întâmplă: dată de lansare pentru continuarea filmului de succes, dezvăluită

Primele două filme Sonic the Hedgehog au fost hituri absolute pentru Paramount. Atât de mult au fost apreciate de public încât studioul are încredere că al treilea film poate avea succes chiar și în timpul sezonului dedicat sărbătorilor de iarnă când, din câte se știe, se lansează multe producții tematice.

Ca atare, Sonic the Hedgehog 3 a primit o dată de lansare în cinematografe, iar marele eveniment va avea loc în data de 20 decembrie 2024.

Cu toate astea, momentan sunt cunoscute extrem de puține detalii despre partea a treia a acestui film. Nu este clar nici măcar dacă Jim Carrey se va întoarce în rolul lui Dr. Robotnik, mai ales luând în calcul faptul că actorul a spus că se gândește să se retragă din actorie.

Între timp, un serial spin-off axat pe Knuckles (Idris Elba) va sosi la Paramount+ anul viitor, ceea ce, în definitiv, este o veste bună pentru fanii acestei francize.

Sonic the Hedgehog are cu ce se lăuda

Sonic the Hedgehog 1 și 2 au fost lansate în februarie 2020 și, respectiv, aprilie 2022, acesta din urmă devenind filmul cu cele mai mari încasări al unei producții inspirate dintr-un joc video, în SUA.

De asemenea, este al nouălea film cu cele mai mari încasări ale anului până acum, după ce a încasat puțin peste 400 de milioane de dolari în întreaga lume. Sonic 3 va concura, din păcate, cu mult așteptatul Avatar 3, dar și cu o versiune de film a show-ului Broadway Wicked.

În altă ordine de idei, există un alt eveniment important, un nou joc numit Fall Guys, cu tematică Sonic, care începe joi și durează până luni. În noul nivel Bean Hill Zone, vei avea sarcina de a colecta inele pentru a câștiga recompense, cum ar fi pantofii de sport Sonic, dar și ținutele lui Sonic, Tails, Knuckles, Super Sonic și Dr. Robotnik. Acestea vor fi disponibile și în store.