Paramount are planuri mari: ce se întâmplă cu franciza Sonic

Paramount are planuri mari: ce se întâmplă cu franciza Sonic

Paramount a făcut un anunț neașteptat dar bine primit de toată lumea.

Paramount a confirmat că munca la următorulfilm din seria de pelicule bazată pe emblematica franciză a jocurilor video este deja în curs de desfășurare înainte ca cel de-al doilea film  să fie lansat, în timp ce un serial live-action este, de asemenea, în pregătire.

Într-o declarație, CEO-ul Sega Corporation, Haruki Satomi, a declarat: „Suntem încântați să anunțăm că al treilea film „Sonic” și primul serial live-action „Sonic” pentru Paramount+ sunt în curs de dezvoltare.”

„Avem un parteneriat remarcabil cu Paramount și suntem încântați să continuăm să extindem franciza Sonic the Hedgehog cu ei.

„2022 se pregătește a fi un an semnificativ pentru franciză, al doilea film urmează să fie lansat în aprilie, precum și „Sonic Frontiers”, titlul foarte așteptat al jocului video, care va veni în această iarnă.

Sega continuă să investească

Sonic este iubit de fanii din întreaga lume de peste 30 de ani și așteptăm cu nerăbdare să le oferim momente și experiențe memorabile pentru mulți ani de acum înainte.”

Următorul film îi va vedea pe Jim Carrey, Ben Schwartz și James Marsden revenind ca Dr. Robotnik, Sonic, respectiv, Tom Wachowski, în timp ce Colleen O’Shaughnessey (Tails) și Idris Elba (Knuckles) se alătură distribuției.

Având în vedere că filmul nu va ajunge pe marele ecran până în aprilie, detaliile sunt rare cu privire la a treia peliculă din franciză.

Cu toate acestea, producătorul Neal H. Moritz a spus: „Lumea lui Sonic the Hedgehog captează imaginația de zeci de ani și suntem încântați să extindem limitele de care este capabilă această franciză cu oferte de clasă mondială atât pe marele ecran, cât și pentru fanii Sonic de acasă.

„Cerul este cu adevărat limita și sunt extrem de mândru că fac parte din echipa care creează conținut nou pentru fani, precum și că îl prezint pe Sonic unei noi generații.”

Citește și:
Etichete: