Sezonul trei „After Life”, gata de lansare: când, unde îl vom putea vedea

Sezonul trei „After Life”, gata de lansare: când, unde îl vom putea vedea

Fanii comediei negre „After Life” se vor bucura să afle că sezonul cu numărul trei va fi lansat în curând. În plus, producătorii au publicat online și un ultim trailer din care putem să „spicuim” detalii cu privire la scenariul noului sezon.

Firește, atunci când vorbim despre acțiunea „After Life”, niciun trailer nu ar putea să traseze linii concrete și nici să dea spoilere, de vreme ce frumusețea acestui serial stă întocmai în momentele scurte, transformate în povești de sine stătătoare, însă și în dialogurile de umor sec, gândite de Ricky Gervais.

De ce a devenit „After Life” un fenomen în rândul fanilor

În mod evident, „After Life” nu este chiar pentru toată lumea. Ca să poți aprecia un astfel de serial trebuie să fii familiarizat cu umorul englezesc, dus la extrem de Ricky Gervais, creatorul acestuia. Am putea spune că producția s-ar putea integra cu succes și la categoria „dramedy”, întrucât pe fundalul unei situații profund triste iau naștere mici universuri de „râsul-plânsul”, presărate cu replici menite să gâdile orgoliile celor inteligenți.

„After Life” spune povestea lui Tony Johnson (interpretat de Ricky Gervais), un bărbat care se confruntă cu moartea soției sale, însă și cu avalanșa de sentimente ce preced nefastul eveniment. În paralel, Tony lucrează la un ziar local situat într-un oraș mic și plictisitor în care nu se întâmplă niciodată nimic. Acesta se vede nevoit să transforme evenimente banale în știri de senzație, spre marea sa nemulțumire.

De fapt, nemulțumirea este starea de fapt a personajului central. El încearcă să învețe să se readapteze noii lumi, cea în care soția lui nu mai există.

Filmul serial este, poate, o radiografie a durerii și a modului în care oamenii se comportă imediat după ce au suferit o mare pierdere.

Sezonul al treilea va fi lansat pe Netflix, în data de 14 ianuarie 2022.

Citește și: