Tily Niculae s-a lăsat de actorie din cauza serialului ‘La Bloc’? Ce chinuri a îndurat atunci

Tily Niculae s-a lăsat de actorie din cauza serialului ‘La Bloc’? Ce chinuri a îndurat atunci
Tily Niculae s-a lasat de actorie din cauza serialului La Bloc

Acum 20 de ani, Tily Niculae făcea furori cu rolul său din serialul românesc La Bloc. Frumoasa actriță ce i-a dat viață controversatei Roxana și-a amintit de rolul care a consacrat-o, cu bune și cu rele. Ce sacrificii făcea adolescenta pentru a ajunge la filmări. A fost luată de pe băncile liceului pentru a deveni un adevărat star.

Prin ce chinuri trecea actrița Tily Niculae din La Bloc

Acum 20 de ani, serialul autohton La Bloc debuta pe micile ecrane din România, iar succesul fulminant pe care l-a avut a propulsat cariera multor artiști din zilele noastre. Dana Rogoz, Tily Niculae și Laura Cosoi sunt trei dintre tinerele adolescente care pășeau în lumina reflectoarelor, acum două decade.

Dacă Dana Rogoz era cunoscută drept Abramburica, iar Laura Cosoi era puțin mai mare, reușind să reziste mai bine stresului și presiunii serialului, Tily Niculae recunoaște că a făcut anumite sacrificii pentru a juca rolul care a consacrat-o.

Frumoasa șatenă ce i-a dat viață Roxanei a declarat că a fost nevoită să dea examenul auto de 3 ori, iar de multe ori nu ajungea la cursurile de la facultate. Invitată la emisiunea La Măruță de pe PRO TV, Tily Niculae a povestit despre greutățile pe care le-a îndurat pe vremuri.

„Nu aveai timp să mănânci, nu aveai timp să te duci la baie, aveam un fel de mici crize. Eu vorbeam pentru mine. Băi, ție ți se părea normal? Eu nu ajungeam la facultate. Se tot schimba programul, de 3 ori nu am putut să ajung la examenul auto.

Erau sacrificii, să nu ne aducem aminte. Nu e vorba de optimism, e vorba de realitate. Acum am niște contracte beton, nu se mai schimbă niciun program. Eu nu pot să duc așa ceva. Pe mine m-a marcat, Laura era mai mare. Eu nu m-am întâlnit cu colegii mei niciodată.”, a declarat actrița din La Bloc Tily Niculae, la PRO TV.

„Nu ai cum să uiți foametea, frigul, orele în care veneam la platou!”

Celebra actriță Tily Niculae a povestit că a trecut prin momente extrem de dificile pe platoul de filmare, atunci când a fost nevoită să îndure frig, foamete și presiunea regizorului, actualul soț al Danei Rogoz.

„Eu eram de vârstă cu Dana (n.r – Rogoz), dar ea a început altfel. Ea începuse de mică, era o normalitate. Pe mine m-au luat de băncile liceului. Te-ai băgat în ceva ce nu știai în ce te bagi. Cu siguranță au fost lucruri mai bune decât rele.

Nu ai cum să uiți foametea, frigul, orele în care veneam la platou. Țin minte că venea Laura să mă ia, eu eram varză. Radu Dragomir țipa la mine, nu pot să îi zic soțul Danei, pentru că eram cu șervețele. Aveam un talent fantastic de a răci.”, a completat frumoasa actriță.

Acum, Tily Niculae a renunțat la cariera de actriță, este căsătorită și este fericită mămică a doi copii superbi. Vedeta de la PRO TV se consideră o femeie împlinită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI