Ricky Gervais, într-o nouă serie tv: când va fi lansat „Greenlight – German Genius”

Ricky Gervais, într-o nouă serie tv: când va fi lansat „Greenlight - German Genius”

WarnerMedia Germany a confirmat: Ricky Gervais va face parte din distribuția noii serii tv, „Greenlight – German Genius”. Serialul va fi filmat în Berlin.

În „Greenlight – German Genius” va juca, de asemenea, și actorul Kida Khodr Ramadan, în propriul rol. Acțiunea are la bază, printre altele, schimbul de replici de pe Twitter dintre el și Ricky Gervais, din 2018, când cel din urmă lăuda perfomanțele actoricești ale celui dintâi, în „4 Blocks”.

Kida Khodr Ramadan încearcă să îl convingă pe Gervais să îi acorde drepturile pentru adaptarea „Extras”. Cu toate astea, între timp află că nemții nu sunt neaparat cunoscuți pentru umorul lor, ceea ce îi dă ceva bătăi de cap. În plus, se pare că în Germania nu există actori cu statut de star internațional.

Din distribuție mai fac parte Detlev Buck, Frederick Lau, Tom Schilling, Veysel Gelin, Olli Schulz, Heike Makatsch, Maria Furtwängler, Sascha Geršak, Katrin Bauerfeind, Britta Hammelstein, Christina Große, Trystan Pütter, Wim Wenders, Volker Schlöndorff, Leander Haußmann, Kurt Krömer, Thorsten Merten, Anne Ratte Polle, Kathrin Angerer, Marc Hosemann, și Marvin Kren.

Ricky Gervais, unul dintre cei mai iubiți actori britanici de comedie

Ceea ce îl face pe Ricky Gervais special este umorul său cu tente sarcastice. Cu alte cuvinte, genul său de umor ar putea fi gustat de acel segment de public care este familiarizat cu filmele britanice de comedie, fiind cunoscut faptul că locuitorii Marii Britanii au un umor aparte, greu de înțeles popoarelor balcanice, spre exemplu.

În paralel, comedia neagră „After Life”, creată de Ricky Gervais – în care acesta joacă și rolul principal, se bucură de mare succes printre iubitorii genului. Cu două sezoane deja lansate pe Netflix, „After Life” se pregătește de un al treilea, cu toate că nu știm exact data la care ar putea fi lansat. Conform estimărilor, filmările fiind deja în curs, noul sezon ar putea fi lansat la sfârșitul acestui an sau chiar anul viitor.

 

Citește și: