Se cere uciderea lui Zelenski. Anunțul făcut în direct, la televiziunea rusă. Amenințări și către Polonia

Se cere uciderea lui Zelenski. Anunțul făcut în direct, la televiziunea rusă. Amenințări și către Polonia

La televiziunile din Rusia se cere, în mod explicit, uciderea președintelui ucrainean Volodimir Zelenski. Un specialist în politologie a vorbit despre Ucraina spunând că ar trebuie ucise guvernul și parlamentul țării. 

Un politolog rus cere uciderea lui Zelenski

Totodată, prezentatoarea emisiunii a lansat o amenințare și pentru Polonia, subliniind „necesitatea” de a „merge până la Varșovia”.

„Zelenski nu va semna niciodată niciun fel de capitulare. Asta este clar deja. Ar trebui să ne gândim serios la lichidarea conducerii naziste a acestei ţări, incluzându-l aici nu doar pe Zelenski şi cercul său de consilieri apropiaţi, dar şi Rada (n.r. parlamentul ucrainean) şi întregul guvern care în prezent comite un genocid total împotriva propriului popor”, a afirmat politologul Mihail Markelov.

„Aceasta ar trebui să fie ţinta noastră numărul unu, după modul în care teroriştii au fost ţinta principală pentru Israel, ei i-au distrus peste tot în lume. 

Aşa ar trebui noi să îi distrugem pe criminalii nazişti. E inutil să îi judecăm, să îi fugărim pe tot teritoriul Ucrainei. 

Obiectivul nostru este să eliberăm acest teritoriu de nazişti şi să creăm o viaţă normală, paşnică acolo”, a mai adăugat Markelov.  

Politologul a mai declarat că „astăzi nimeni nu luptă pentru Ucraina, nu există asemenea oameni fiindcă şi oamenii simpli o văd drept o ţară care, din păcate, s-a dezintegrat şi este condusă de un regim inadecvat”.  

  „Nu vă simţiţi prost, o să o construim la loc”, a spus el, adăugând că ucrainenilor li se va permite să trăiască în Polonia.

Prezentatoarea Olga Skabeeva a intervenit, vorbind despre declaraţiile preşedintelui rus Vladimir Putin din 24 februarie. 

Ea a spus că după ce americanii au furnizat rachete Ucrainei şi dacă vor livra şi sisteme cu o rază de acţiune de 300 de kilometri, „nu ne vom putea opri”.  

„Vom merge până la Varşovia”, a declarat Skabeeva.

Nu este prima scăpare la televiziunea rusă

Nu este prima oară când la postul Russia-1 se fac declarații halucinante. La sfârşitul lunii mai, un parlamentar rus a îndemnat la săvârşirea unui genocid în Ucraina, spunând că două milioane de ucraineni trebuie omorâţi.  

Alexei Juravlio a citat un sondaj de opinie prezentat în Rusia, în se arăta că 40% din ucraineni sunt împotriva îndepărtării monumentelor închinate victoriei în cel de-al Doilea Război Mondial.

 „36% sunt neutri. Sunt neutri doar fiindcă le este frică, trei sferturi din ucraineni sunt împotriva înlăturării monumentelor. 

Doar 19% sunt pentru acest lucru. Dacă le reinstalăm creierul corect, încă 12-15% vor crede că nu trebuie făcut acest lucru”, a spus deputatul rus.

„Aşadar, doar maxim 5% sunt incurabili. Spus mai simplu, două milioane de persoane care sunt pregătite să recreeze Waffen SS-ul, Batalionul Azov sunt fascişti SS, forţele armate ale Ucrainei sunt Wehrmacht-ul, se vede clar.

Acele două milioane de persoane ar fi trebuit fie să părăsească Ucraina, fie să fie denazificaţi, adică distruşi”, a recomandat Juravliov.