18 feb. 2022 | 12:55

Ryan Reynolds, despre „Deadpool 3” și cascadoriile din film: „când îmbătrânești trebuie să-ți recunoști limitele”

ACTUALITATE
Ryan Reynolds, despre „Deadpool 3” și cascadoriile din film: „când îmbătrânești trebuie să-ți recunoști limitele”

Actorul Ryan Reynolds, pe care l-am putut vedea în Deadpool, printre altele, este, fără niciun dubiu, unul dintre cei mai amuzanți și „isteți” actori de la Hollywood, lucru pe care l-a demonstrat, în repetate rânduri, pe rețelele de socializare, unde obișnuiește să glumească frecvent, spre amuzamentul fanilor săi.

Așadar, în lumina apariției celei de-a treia părți „Deadpool”, Reynolds a vorbit despre cascadoriile pe care ar trebui să le facă, declarând că a cam îmbătrânit, așadar, nu se mai simte capabil să le execute. Nu ca odinioară, cel puțin.

Cei drept, Ryan Reynolds a avut un an plin, în care a jucat în „The Hitman’s Wife’s Bodyguard”, „Free Guy”, dar și în „Red Notice”, peliculă care a urcat rapid în topurile Netflix ca fiind cel mai vizionat film al serviciului de streaming, din toate timpurile. Mai mult, actorul va putea fi văzut, în 2022, și în „The Adam Project”, un film despre călătoriile în timp, ce va fi lansat pe Netflix în data de 11 martie.

„Deadpool” se întoarce în 2023: Reynolds, pus pe glume, ca de obicei

În plus, Ryan Reynolds va reveni în rolul lui Wade Wilson, în „Deadpool 3”, în 2023 (data oficială de lansare a peliculei nu este, în acest moment, cunoscută).

Despre revenirea sa în celebrul rol, actorul a glumit, susținând că ar fi prea bătrân ca să mai poată executa cascadoriile de unul singur.

„Nu ai voie să mănânci Advil ca pe cereale. Încheieturile încep să doară cumplit. După ce am împlinit 35 de ani, nu prea mi-a mai plăcut să fiu trântit direct pe ciment. Îmi place foarte mult să fac cascadorii și cred că e foarte important să faci cât mai multă mișcare în filme, dar în momentul în care îmbătrânești, trebuie să-ți recunoști limitele”, a declarat Ryan Reynolds (în vârstă de 45 de ani) pentru Variety.

„Deadpool 3” este așteptat pe marile ecrane cândva în 2023.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele