Red Notice, un adevărat succes în rândul fanilor: ce planuri de viitor are Netflix

Red Notice, un adevărat succes în rândul fanilor: ce planuri de viitor are Netflix

Atât de bine s-a clasat „Red Notice”, în preferințele fanilor Netflix, încât producătorii au luat o decizie care ar putea transforma această producție într-o adevărată franciză – ori cel puțin astea sunt veștile pe care le avem, până acum.

Conform a ceea ce știm până în acest moment, povestea din „Red Notice” ar putea să aibă parte de o continuare.

Universul „Red Notice” se va îmbogăți cu alte două filme

Netflix a anunțat că producția Red Notice 2 și 3 reprezintă, în prezent, o certitudine. Așa cum era de așteptat, personajele principale, interpretate de Ryan Reynolds, Dwayne „The Rock” Johnson și Gal Gadot nu vor lipsi din următoarele două filme ce vor fi dezvoltate de Netflix.

„Red Notice” spune povestea unui hoț de obiecte de artă (personaj interpretat de Ryan Reynolds) ce acționează la nivel internațional. Personajul lui Johnson face demersuri pentru a-l prinde pe acesta, iar acțiunea se complică semnificativ în momentul în care în perisaj apare Sarah Black (The Bishop) – Gal Gadot.

În momentul de față, Netflix se află în etapele incipiente de dezvoltare a noii francize, cu Rawson Marshall Thurber, pe post de scenarist, și cu Reynolds, Johnson și Gadot, în rolurile principale.

Sursele raportează, de asemenea, că Netflix intenționează să filmeze Red Notice 2 și 3 cândva la începutul anului 2023, totul depinzând de ofertele pe care le primește, până atunci, din punct de vedere al finanțării. 

De altfel, așa cum menționam anterior, nu ar trebui să mire pe nimeni că „Red Notice” nu se oprește aici, de vreme ce producția a stat, săptămâni întregi, în top 10 Netflix, pe primele poziții. În momentuld e față, se află încă pe locul 6.

Succesul acestuia a început să scadă odată cu lansarea fenomenului „Don’t Look Up”, poate cel mai discutat film din ultima perioadă. Acesta a reușit performanța de a împărți lumea în două. În timp ce unii cred că producția este una de calitate, cealaltă jumătate a cinefililor se situează la polul opus, denigrând-o.