Peter Capaldi și Cush Jumbo vor juca în serialul londonez „Criminal Record” de la Apple TV+

Peter Capaldi și Cush Jumbo vor juca în serialul londonez „Criminal Record” de la Apple TV+

Apple TV+ va găzdui opt episoade din Criminal Record, un thriller londonez în care joacă Peter Capaldi și Cush Jumbo ca detectivi pentru o condamnare istorică pentru crimă.

Serialul provine de la Paul Rutman (Vera, Indian Summers), nominalizat la premiul BAFTA, Tod Productions și STV Studios. Producția este în desfășurare la Londra.

Criminal Record este descris ca un thriller puternic, focusat pe personaje, plasat în inima Londrei contemporane. Un apel telefonic anonim atrage doi detectivi profesioniști într-o confruntare pentru un vechi caz de crimă: o tânără în primele etape ale carierei ei și un bărbat bine conectat, hotărât să-și protejeze moștenirea.

Serialul atinge probleme de rasă, eșec instituțional și căutarea de a găsi un teren comun într-o Marea Britanie polarizată. Capaldi (Doctor Who) îl interpretează pe inspectorul șef detectiv Daniel Hegarty, iar Jumbo (The Good Fight) îl interpretează pe detectivul Sgt. June Lenker.

Rutman, câștigătoarea premiului BAFTA Scotland Elaine Collins (Shetland, Vera), Capaldi și Jumbo sunt producători executivi. Câștigătorul premiului BAFTA Jim Loach (Save Me Too, Oranges and Sunshine) regizează serialul. Criminal Record este produs de Tod Productions și STV Studios.

Capaldi este cel mai bine cunoscut pentru că a jucat în rolul principal al Doctor Who din 2008-17. El va fi văzut în continuare în The Devil’s Hour.

Jumbo este cunoscută mai ales pentru rolul ei principal ca avocat Lucca Quinn în serialul CBS The Good Wife și serialul spin-off The Good Fight. Cel mai recent a fost văzută în miniseria Stay Close.

VIDEO Noul trailer pentru The Essex Serpent, lansat. La ce să ne așteptăm de la noua producție Apple TV+

Un nou trailer pentru miniseria The Essex Serpent pune accent pe tristețe, întuneric și multă suspiciune, așa cum îi stă bine oricărui roman gothic, ajuns să fie ecranizat. Viitoarea miniserie vine de la Apple TV+ și  îi are în distribbuție pe Claire Danes și Tom Hiddleston.

Adaptat după romanul gothic victorian, extrem de apreciat, din 2016, cu același nume, The Essex Serpent o distribuie pe Danes în rolul Corei, o văduvă care se mută într-un orășel din estul Angliei pentru a investiga afirmațiile conform cărora un șarpe uriaș bântuie localnicii.

Alături de Danes și Hiddleston, The Essex Serpent îi mai are în distribuție pe Frank Dillane, Clémence Poésy, Hayley Squires, dar și mulți alții. Trailerul publicat de Apple TV+, pentru acest serial, oferă o scurtă introducere în lumea superstițiilor și tradițiilor care nu pot fi, sub nicio formă, schimbate de logica modernă.

Citește și:
Etichete: