VIDEO Noul trailer pentru The Essex Serpent, lansat. La ce să ne așteptăm de la noua producție Apple TV+

VIDEO Noul trailer pentru The Essex Serpent, lansat. La ce să ne așteptăm de la noua producție Apple TV+

Un nou trailer pentru miniseria The Essex Serpent pune accent pe tristețe, întuneric și multă suspiciune, așa cum îi stă bine oricărui roman gothic, ajuns să fie ecranizat.

Viitoarea miniserie vine de la Apple TV+ și  îi are în distribbuție pe Claire Danes și Tom Hiddleston.

Adaptat după romanul gothic victorian, extrem de apreciat, din 2016, cu același nume, The Essex Serpent o distribuie pe Danes în rolul Corei, o văduvă care se mută într-un orășel din estul Angliei pentru a investiga afirmațiile conform cărora un șarpe uriaș bântuie localnicii.

Alături de Danes și Hiddleston, The Essex Serpent îi mai are în distribuție pe Frank Dillane, Clémence Poésy, Hayley Squires, dar și mulți alții.

Trailerul publicat de Apple TV+, pentru acest serial, oferă o scurtă introducere în lumea superstițiilor și tradițiilor care nu pot fi, sub nicio formă, schimbate de logica modernă.

Încă de la început, peste scenariu planează un sentiment de pericol iminent, deoarece șarpele, presupus a fi mitic, îi sperie pe toți cei din comunitatea restrânsă din Aldwinter.

The Essex Serpent, un melanj între superstiție și realitate

În mod evident, toată lumea crede în această creatură, cu excepția personajului interpretat de Hiddleston, Will Ransome, care rămâne neclintit și continuă să fie convins că șarpele nu este altceva decât o manifestare a imaginației colective a localnicilor. Aceste convingeri ar putea să nu rămână atât de puternice, totuși, odată cu derularea acțiunii.

După cum ni se arată, The Essex Serpent ar putea fi următorul film dintr-o listă premiul disponibilă pe Apple TV+, alături de Ted Lasso și The Afterparty.

Clio Barnard, care a regizat miniseria, este unul dintre cei mai importanți realizatori britanici, iar scriitoarea Anna Symon are deja o nominalizare la BAFTA și la Writer’s Guild. Rămâne de văzut dacă elementele oarecum melodramatice ale trailerului se potrivesc cu stilul tradițional destul de discret al lui Barnard.

The Essex Serpent va avea premiera pe 13 mai.

Citește și: