Pedro Pascal „dă din casă”: ce se va întâmpla în sezonul 3 din The Mandalorian

Pedro Pascal „dă din casă”: ce se va întâmpla în sezonul 3 din The Mandalorian

Actorul din „The Mandalorian”, Pedro Pascal, a făcut o serie de dezvăluiri, destul de criptate, în legătură cu apariția mai multor personaje noi, în sezonul al treilea al serialului.

The Mandalorian” a debutat în ziua în care Disney+ a fost lansat în Statele Unite ale Americii, în 2019, și de atunci a câștigat aprecierea criticilor pentru felul în care s-au derulat aventurile ce îl au ca protagonist pe Din Djarin (personaj interpretat de Pedro Pascal), acompaniat de Grogu, prin galaxie.

Sezonul 2 a avut premiera în octombrie 2020 și s-a încheiat în luna decembrie a aceluiași an. Filmările pentru cel de-al treilea sezon au fost programate să înceapă în aprilie 2021, dar au fost amânate din cauza pandemiei COVID-19, până în octombrie 2021.

Din Djarin a apărut și în „The Book of Boba Fett”, producție pe care unii au considerat-o a fi sezonul „The Mandalorian” cu numărul 2,5. Această apariție a oferit publicului o idee mai clară despre direcția pe care ar putea să o urmeze Din în Sezonul 3 din „The Mandalorian”. Din câte ne amintim din ceea ce s-a întâmplat până acum, după ce s-a reîntâlnit cu Grogu, Din l-a încredințat lui Luke Skywalker.

Pedro Pascal, despre al treilea sezon din „The Mandalorian”

Vedeta serialului, Pedro Pascal, a furnizat noi informații despre călătoria lui Din prin sezonul 3 „The Mandalorian”. Actorul, care interpretează personajul principal al serialului, a fost intervievat recent de revista germană Neelix și a fost întrebat despre filmarea celui de-al treilea sezon al serialului, fiind rugat să dea detalii suplimentare.

În adevăratul spirit al unui actor din „Războiul Stelelor”, din zilele noastre, Pascal s-a dovedit a fi destul de criptic, dar a binevoit, totuși, să ofere o perspectivă asupra a ceea ce ar urma să se întâmple, chiar dacă pe scurt.

Întrebare adresată de redactorii revistei Neelix: „În octombrie anul trecut au început filmările noului sezon din „The Mandalorian”. Ce ne poți spune despre asta?”

Răspunsul lui Pedro Pascal: „Cu siguranță mai nimic. Ok, recunosc, vor apărea niște fețe cunoscute și vor fi multe altele noi. În plus, vom avea parte, din nou, de multă acțiune și de o poveste cu adevărat grozavă. Mulțumit?”, a declarat, râzând, Pedro Pascal.

Citește și: