The Book of Boba Fett scoate încă un as din mânecă: ce personaj iubit revine

The Book of Boba Fett scoate încă un as din mânecă: ce personaj iubit revine

Episodul 5 din „The Book of Boba Fett” pare să mizeze pe Mandalorian și reușește să ne facă curioși în legătură cu revenirea unui personaj extrem de iubit de fanii francizei Star Wars.

S-a speculat anterior că Grogu ar putea deveni al doilea Mandalorian Jedi, din Star Wars, iar modul în care a decurs acțiunea în „The Book of Boba Fett” începe să confirme acest lucru. După încheierea sezonului 2 din „The Mandalorian”, Grogu e pe cale de a deveni Jedi, după aproape 30 de ani după ce a fost mutat ilegal de la Templul Jedi, în timpul Order 66. Cu toate acestea, nu se știe cum ar putea să revină el în universul Jedi, existând fel de fel de teorii, care mai de care mai întunecată decât cealaltă.

Cea mai populară teorie Grogu: el ar putea ajunge în noua Academie Jedi, a lui Luke, ajutat de Kylo Ren.

Totuși, astfel de evenimente se află încă la o distanță aproximativă de 18-19 ani, față de cronologia Războiului Stelelor, însă cum Grogu este unul dintre cele mai apreciate și comercializate personaje din Wars, se va găsi, cu siguranță, o cale logică de narare a poveștii.

„The Book of Boba Fett” l-ar putea introduce, din nou, pe Grogu

De la introducerea acestuia în franciză, Războiul Stelelor a dat de înțeles că Grogu are legături profunde cu Jedi, totodată cu The Mandalorians. Așadar, ne putem aștepta ca, într-un viitor nu atât de îndepărtat, să ni se răspundă la multe întrebări în legătură cu acest personaj, însă și să se clarifice ce s-a întâmplat cu el, dar și ce urmează să se întâmple.

„The Book of Boba Fett” este un serial care a fost deosebit de bine primit de fanii francizei, reușind să dea un suflu nou și, în egală măsură, să relateze o poveste demnă de toată isprava.

Noi episoade din acest serial vor fi lansate în fiecare zi de miercuri, pe canalul de streaming Disney+.

Citește și: