Peaky Blinders se întoarce, pentru un ultim sezon: când îl vom putea vedea, ce știm până acum

Peaky Blinders se întoarce, pentru un ultim sezon: când îl vom putea vedea, ce știm până acum

Cel de-al șaselea și ultimul sezon „Peaky Blinders” va fi difuzat pe BBC One, cât de curând: ceea ce înseamnă că fanii acestuia (cel puțin cei din Marea Britanie) nu trebuie să aștepte prea mult pentru a se bucura din nou de aventurile captivante în care îl putem vedea, în rol principal, pe Cillian Murphy.

Informația a fost dezvăluită pe contul oficial de Twitter „Peaky Blinders”. Aceeași sursă a confirmat faptul că noul și ultimul sezonul va avea șase episoade, în care scenariștii vor încerca să încheie povestea care a fascinat milioane de fani, din lumea întreagă, într-un mod onorabil.

Când vom putea vedea „Peaky Blinders” pe Netflix

În ceea ce îi privește pe fanii din restul lumii, Netflix nu a confirmat încă o dată de la care va face ultimul sezon din „Peaky Blinders” disponibil, însă ne putem aștepta ca această informație să fie „lansată la apă” cât de curând.

Debutând în 2013, „Peaky Blinders” își concentrează scenariul în jurul lui Tommy Shelby, liderul unui clan interlop din Birmingham, din anii ’20, interpretat de Cillian Murphy.

Al cincilea sezon al serialului a fost difuzat anul trecut pe BBC One și s-a dovedit a fi cel mai vizionat sezon, de până acum, aducând, în medie, 7 milioane de telespectatori per episod.

Cel mai recent sezon va debuta în data de 27 februarie 2022.

Unde a fost filmat sezonul al șaselea al acestui serial fenomen

Și cum noul sezon din „Peaky Blinders” se pregătește de lansare, fanii încep, din nou, să caute locațiile de filmare, încercând, deopotrivă, să-și planifice vacanțele astfel încât să-și facă una-două fotografii, utilizând hashtag-urile de rigoare.

Cei mai mulți fani „Peaky Blinders” s-au fotografiat, spre exemplu, pe Strada Powis, în Liverpool, Anglia, sugerându-se că în acel loc au avut loc filmări pentru acest serial, informează OnlineMontageAdvisor.

Aceeași sursă adaugă pe lista celor mai populare locații pentru filmări următoarele:

  • Zona Callao, din Madrid (pentru „La Casa de Papel”);
  • Parcul Bolivar, Bogota, Columbia (pentru „Narcos”);
  • Parcum Gadebridge, Hertforshire, Anglia (pentru „After Life”);
  • Centrul Bay Adelaide, Toronto, Canada (pentru „Suits”).
Citește și: