04 dec. 2021 | 13:00

Casa de Papel nu s-a terminat de tot: noul serial din universul Money Heist, confirmat de Netflix

ACTUALITATE
Casa de Papel nu s-a terminat de tot: noul serial din universul Money Heist, confirmat de Netflix

Ultimele episoade din Casa de Papel au ajuns pe Netflix în acest weekend. Povestea începută în urmă cu câțiva ani s-a încheiat pentru totdeauna, dar dacă vrei să înțelegi mai bine povestea personajelor din Money Heist, mai ai o șansă.

După Casa de Papel, urmează Berlin, un serial de tip spin-off care va fi construit în jurul personajului cu același nume din populara producție Netflix. Anunțul a venit chiar de la creatorii îndrăgitului serial și, din câte se pare, va fi produs de aceeași echipă. Deci, te poți aștepta la un nivel similar de adrenalină și acțiune.

Berlin, continuarea Money Heist, tot pe Netflix

Creatorii show-ului au luat decizia să-l pună în prim-plan pe Berlin, într-un serial de sine stătător, pentru că îl văd ca fiind cel mai carismatic membru al întregului grup de jefuitori.

Anunțul a fost făcut la mijlocul acestei săptămâni, cu prilejul unui eveniment intitulat „La casa de papel: El legado” („La casa de papel: Moştenirea), ce s-a desfăşurat la Palatul Vistalegre din Madrid. Noul serial va fi lansat de Netflix în 2023, dar, cel puțin momentan, nu se ştie dacă vor participa şi alte personaje cu care te-ai obișnuit din Money Heist şi nici care va fi subiectul acestui spin-off.

„Este un moment memorabil pentru că am ajuns la capătul unui ciclu, care este însă începutul unuia nou. Am vorbit cu Jesús (Colmenar, producătorul executiv al serialului) şi i-am spus că ne îndreptăm spre o direcţie necunoscută, poate însă la fel de frumoasă şi de emoţionantă precum cea care se încheie”, a spus Pedro Alonso, care îl interpretează pe Berlin, fratele mai mare al Profesorului.

El a precizat că şi-ar dori ca acţiunea să-i poată permite „să zboare”, asigurând că simte un uriaş „respect şi responsabilitate”, deoarece serialul original a avut o primire foarte bună şi speră ca publicul să rezoneze la fel de bine şi cu viitorul spin-off.

Anunțul a fost făcut în aceeași zi în care, în avanpremieră, au fost prezentate ultimele cinci episoade ale serialului pe care, acum, le poți vedea și tu pe Netflix.
La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele