Pasul următor pentru pliabilele de la Samsung: ce aduc nou Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4

Pasul următor pentru pliabilele de la Samsung: ce aduc nou Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4

Samsung a anunțat lansarea Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4, următoarea generație de telefoane pliabile a gigantului.

În ciuda a tot ceea se credea, telefoanele flip și fold de la Samsung și-au câștigat o bază considerabilă de fani, astfel că gigantul a considerat oportun să ducă linia mai departe. Ce-i drept, grupul de fani pare unul exclusivist, într-o oarecare măsură.

Samsung Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4 promit să fie și mai bune

N-ai cum să nu recunoști un flip, atunci când îl vezi, astfel că mari modificări la aspect nu s-au făcut, atunci când vorbim despre Z Flip4, însă Samsung „a umblat” un pic la calitatea camerei, adăugându-i acum inclusiv o baterie un pic mai generoasă, dar și opțiuni de personalizare extinse.

De menționat că, de acum, vei putea filma hands free. De asemenea, poți face selfiuri un pic mai largi, folosindu-te de unghiurile de pliere parțială și de activarea FlexCam.

În ceea ceea ce privește Galaxy Z Fold4, veștile sunt cu atât mai bune. Va fi primul telefon care va veni la pachet cu Android 12L, creat special de Google pentru telefoanele cu ecran mare. De asemenea, se laudă a fi unul dintre cele mai puternice telefoane de pe piață.

Galaxy Z Fold4 va realiza fotografii și videoclipuri la 50MP, va avea Space Zoom de 30x, dar și o varietate de moduri pentru cameră, inclusiv Zoom Map mai mare, activată în modul Capture View, Dual Preview și Rear Cam Selfie. Se laudă, de asemenea, cu un senzor cu 23% mai luminos și cu o putere de procesare net superioară, care ar putea fi de mare ajutor celor care preferă fotografiile de noapte.

„Dispozitivele pliabile Samsung Galaxy sunt construite în baza filozofiei noastre de deschidere spre noi experiențe și oferă noi posibilități și opțiuni complete de personalizare, atât la interior, cât și la exterior. Create în colaborare cu partenerii noștri cunoscuți la nivel global, noua serie de dispozitive pliabile oferă experiențe mobile de neegalat care răspund nevoilor celor mai dinamici utilizatori ai noștri. Ne concentrăm pe a ne consolida poziția de leader în industrie, tocmai de aceea suntem entuziasmați de creșterea acestui segment de telefoane pliabile. Am transformat cu succes această categorie dintr-un proiect revoluționar, într-o gamă de dispozitive convenționale de care se bucură milioane de oameni din întreaga lume”, a mărturisit Dr. TM Roh, de la divizia Mobile eXperience, din cadrul Samsung Electronics.