Oricine poate fi James Bond: competiția de televiziune care te face să-ți depășești limitele

Oricine poate fi James Bond: competiția de televiziune care te face să-ți depășești limitele

Producătorii James Bond, Barbara Broccoli și Michael G. Wilson, confirmă că au acceptat, în sfârșit, să facă o emisiune TV de competiție cu Prime Video. 007’s Road to a Million a fost anunțat la începutul acestui an și este, în mare, vorba despre o cursă în opt părți în jurul lumii, cu o întorsătură de stilul caracteristic Bond.

Concurenții se vor confrunta cu obstacole fizice și vor răspunde la diverse întrebări, în diferite locații în timp, ce călătoresc pe glob.

Între timp, Wilson și Broccoli încearcă să-l găsească pe actorul care îl va înlocui pe Daniel Craig, în rolul celebrului spion britanic. Mai multe nume au fost vehiculate în timp: Regé-Jean Page (Bridgerton), dar și Idris Elba (care a declarat recent că nu este interesat de acest rol). Până la găsirea unui alt actor, următorul film James Bond rămâne „în coadă de pește”.

Franciza James Bond merge mai departe, chiar dacă în alt mod

Într-un interviu acordat Variety, Broccoli și Wilson au discutat despre viitorul 007’s Road to a Million, pe care îl vor produce alături de MGM Studios și 72 Films.

„Oamenii ne-au cerut mereu o emisiune TV și ne-au zis „Ar trebui să faci o provocare de tip Bond”, dar am stat mereu departe de ideea asta pentru că nu am vrut să punem concurenții în pericol. Asemenea lucruri nu sunt pentru oamenii obișnuiți, ci pentru profesioniști”, s-a declarat.

Alte detalii despre Road to a Million al lui 007 nu au fost încă anunțate, astfel că nu știm o aventuală dată de lansare. Cu toate acestea, Broccoli a confirmat că proiectul „arata foarte bine” până acum.

Franciza James Bond este extrem de populară, iar această nouă serie care duce lumea agenților secreți pe micul ecranul reprezintă o oportunitate de a atrage și alt tip de audiență, fără dar și poate.

Acestea fiind spuse, până la găsirea unui nou James Bond, nu-ți rămâne de făcut decât să te mulțumești cu această emisiune de televiziune.