Nume mari în cel de-al doilea sezon din Gravesend: Chazz Palminteri, Vincent Pastore și Tony Darrow

Nume mari în cel de-al doilea sezon din Gravesend: Chazz Palminteri, Vincent Pastore și Tony Darrow

Chazz Palminteri (care a jucat în A Bronx Tale, Modern Family), Vincent Pastore (The Sopranos) și Tony Darrow (Goodfellas) s-au alăturat distribuției Gravesend pentru sezonul al doilea.

În sezonul doi al seriei de la Amazon Video Direct, spectatorii vor afla cine s-a aflat în spatele loviturii împotriva lui Benny Zerletta (creatorul serialului William DeMeo), în biserică. De asemenea, Benny se îndreaptă spre Miami, ceea ce adaugă o întorsătură de situație dramei.

Distribuția Gravesend, sezonul doi

Palminteri îl va interpreta pe șeful familiei Colezzo, Cesar Tremaldo, iar Pastore joacă rolul consilierului său, Donnie „Glasses” Sisto.

Acțiunea este plasată în anul 1986, când Gravesend îl urmărește pe Benny, un soldat din familia criminală Colezzo, care oscilează între binele pe care l-au învățat părinții săi catolici devotați și viața vărului său mafiot Charlie Devina (Chris Tardio). Benny alege să calce pe urmele lui Charlie și, la rândul său, își denunță tatăl.

Distribuția îi mai include pe Fran Drescher, Martin Kove, Al Sapienza, Vic DiBitetto, Sofia Milos, Andrew Dice Clay, Armand Assante, William Forsythe și Mario Cantone.

O altă peliculă mult așteptată anul acesta este „Jurassic World: Dominion”. Starul „Jurassic World: Dominion”, DeWanda Wise, a împărtășit o imagine extraordinară în care ni se dezvăluie crearea decorului forestier al filmului.

Unul dintre cele mai așteptate filme ale lui 2022, „Jurassic World: Dominion” va avea, în sfârșit, premiera în iunie, după ce a fost amânat timp de un an de zile de pandemia de Covid-19. Se așteaptă ca filmul să încheie trilogia de succes „Jurassic World”, care a reînviat cu franciza cu dinozauri, în 2015. Colin Trevorrow revine la cârma regizorală, după ce a trecut și pe la producție, în ceea ce privește „Jurassic World: Fallen Kingdom”, în 2018.

Acțiunea noului film se petrece după patru ani de la „Fallen Kingdom”, „Jurassic World: Dominion” având intenția de a aborda subiectul crizei din filmul anterior, în care i-am putut vedea pe dinozauri umblând liberi în lume, dând naștere unui adevărat haos.

Citește și: