„Jurassic World: Dominion”, un nou film cu dinozauri: data lansării e mai aproape decât ne-am fi așteptat

„Jurassic World: Dominion”, un nou film cu dinozauri: data lansării e mai aproape decât ne-am fi așteptat

„Jurassic World: Dominion” promite să hrănească apetitul cinefililor pentru filmele cu dinozauri. Noua producție va fi lansată în 2022.

Universal Pictures a lansat, de curând, un nou trailer pentru „Jurassic World: Dominion”, filmul care readuce la viață dinozaurii de acum 65 de milioane de ani, introducând privitorul în lumea lor, de la acea vreme: o lume dură și cu mult diferită de ceea ce știm noi acum, în prezent și, în mod sigur, o lume în care omul nu ar putea să supraviețuiască.

În ciuda trailerului care se vrea a fi explicit, creatorii nu au dat detalii suplimentare care să le ofere fanilor indicii despre cum ar putea să se desfășoare acțiunea, sau chiar despre deznodământul poveștii.

În noua ecranizare ni se face cunoștință cu șapte noi specii de dinozauri, inexistente în filmele Jurassic Park de până acum, detaliu care ar putea să arunce povestea pe alte piste.

Ceea ce se știe este că acțiunea se va desfășura cândva după „Jurassic World: Fallen Kingdome”, povestea dinozaurilor clonați și a oamenilor care trebuie să învețe să se obișnuiască în noua lume și, mai ales, să facă față noii realități, adaptându-se situației.

Chris Pratt și Bryce Dallas Howard, parte din distribuția „Jurassic World: Dominion”

Cei care sperau ca Bryce Dallas Howard și Chris Pratt să se întoarcă, au toate motivele să se bucure. Cei doi actori vor conduce acțiunea în „Jurassic World: Dominion”, alături de Sam Neill, Laura Dern și Jeff Goldblum, clasicii francizei, încă de pe vremea lui Steven Spielberg.

Se vor întoarce, de asemenea și Daniella Pineda, Isabella Sermon, Justice Smith sau Omar Sy.

„Jurassic World: Dominion” va fi lansat, până la urmă, pe marile ecrane în date de 10 iunie 2022, cu o mică întârziere față de planurile inițiale ale lansării, în contextul situației pandemice din toată lumea. Acesta va fi lansat inclusiv pentru IMAX.