Jurassic World: Dominion se anunță a fi grandios: imagini impresionante de pe platourile de filmare

Jurassic World: Dominion se anunță a fi grandios: imagini impresionante de pe platourile de filmare

Starul „Jurassic World: Dominion”, DeWanda Wise, a împărtășit o imagine extraordinară în care ni se dezvăluie crearea decorului forestier al filmului.

Unul dintre cele mai așteptate filme ale lui 2022, „Jurassic World: Dominion” va avea, în sfârșit, premiera în iunie, după ce a fost amânat timp de un an de zile de pandemia de Covid-19. Se așteaptă ca filmul să încheie trilogia de succes „Jurassic World”, care a reînviat cu franciza cu dinozauri, în 2015. Colin Trevorrow revine la cârma regizorală, după ce a trecut și pe la producție, în ceea ce privește „Jurassic World: Fallen Kingdom”, în 2018.

Acțiunea noului film se petrece după patru ani de la „Fallen Kingdom”, „Jurassic World: Dominion” având intenția de a aborda subiectul crizei din filmul anterior, în care i-am putut vedea pe dinozauri umblând liberi în lume, dând naștere unui adevărat haos.

Din distribuția noului film vor face parte veteranii „Jurassic World” Owen Grady (Chris Pratt) și Claire Dearing (Bryce Dallas Howard), precum și câțiva eroi emblematici din filmul original „Jurassic Park”. Alan Grant (Sam Neill), Ellie Sattler (Laura Dern) și Ian Malcolm (Jeff Goldblum) se întorc cu toții în „Dominion”, cimentând drumul spre succes al acestei francize. În film mai joacă, de asemenea, și Daniella Pineda, Omar Sy, Justice Smith, Isabella Sermon, Mamoudou Athie, Dichen Lachman și BD Wong.

Cum arată platoul de filmare al peliculei „Jurassic Worlds: Dominion”

Actrița din „She’s Gotta Have It”, DeWanda Wise, se alătură familiei „Jurassic World: Dominion”, jucând rolul pilotului Kayla. „Jurassic World 3” este cel mai mare proiect al lui Wise, de până acum. Ea a împărtășit o fotografie, dar și un videoclip, din „Dominion”, care evidențiază „maiestria” din spatele decorului complex al pădurii din film. „Îmi place atât de mult să fiu pe platourile de filmare”, a exclamat Wise.

Vezi postarea ei, de pe Instagram, mai jos:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DeWanda Wise (@dewandawise)

Jurassic World: Dominion va fi lansat pe marile ecrane în data de 10 iunie 2022.

Citește și: