Mama lui Radu Mazăre a murit, după ce fiul cel mic a intrat la închisoare. Femeia a făcut infarct după aflarea veștii

Mama lui Radu Mazăre a murit, după ce fiul cel mic a intrat la închisoare. Femeia a făcut infarct după aflarea veștii

Veștile cumplite continuă să vină pentru familia Mazăre. După ce fratele fostului edil al Constanței a primit închisoare cu executare, acum mama celor doi s-a stins din viață.

Doliu în familia lui Mazăre. Mama fostului edil a murit

Anunțul a fost făcut de amicul fostului edil al Constanței și fost președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu.

Vestea că încă un fiu întră la închisoare, a distrus-o pe Gabriela Victoria Mazăre. Femeia ar fi suferit un infarct, la scurt timp după condamnarea fiului cel mic, fratele lui Radu Mazăre, Alexandru.

„Dragostea ei de mamă i-a dus inima în Infinit. Sunt cu tine, umăr lângă umăr, urcăm muntele, până ce rămâne numai muntele. Drum ușor spre lumea fără dor, doamna Gabi!”, a scris Nicușor Constantinescu, pe contul Facebook.

Alexandru Mazăre a primit, marți, 3 ani de închisoare cu executare, după o decizie a Înaltei Curți de Casație și Justiție. Sentința a fost dată în dosarul ce vizează cartierul Henri Coandă din Constanța. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova. În cazul fostului primar PSD al Constanței, judecătorii au decis încetarea procesului penal. În prezent, Radu Mazăre se află la închisoare, la Penitenciarul Jilava, după ce a fost condamnat în dosarul retrocedărilor de plaje și terenuri din Mamaia.

Câte zile vor primi frații Mazăre învoire de la Penitenciar. Ce spune legea în astfel de cazuri

Cei doi fii pot primi o învoire de la închisoare de cel mult zece zile.

„Persoanele condamnate sunt informate de către administrația penitenciarului cu privire la boala gravă sau decesul soțului, soției sau al concubinului, concubinei, precum și al unei rude apropiate, în cel mai scurt timp de la luarea la cunoștință, de către administrația penitenciarului, despre evenimentul produs. Învoirea din motive umanitare se poate acorda pentru participarea persoanei internate la înhumarea unui membru de familie, a oricărei persoane cu care are puternice legături afective, pentru soluționarea unor probleme sociale, medicale sau pentru sprijinirea familiei, precum și în caz de calamitate”, se arată în lege.

Citește și: Alexandru Mazăre s-a predat, după ce a fost dat în urmărire națională. Fratele fostului primar al Constanței va fi dus la Rahova

Citește și:
Etichete: