27 iun. 2022 | 16:41

Mack & Rita, o comedie pe care nu trebuie s-o ratezi: de ce trebuie s-o vezi

ACTUALITATE
Mack & Rita, o comedie pe care nu trebuie s-o ratezi: de ce trebuie s-o vezi

A fost lansat trailerul Mack & Rita, o nouă comedie. Filmul are o pereche interesantă – Taylour Paige, în vârstă de 31 de ani și Diane Keaton, în vârstă de 76 de ani.

Paige a mai apărut în comedia A24 Zola, în timp ce Keaton este cel mai cunoscută pentru munca ei din Annie Hall (1977), pentru care a câștigat un Oscar pentru cea mai bună actriță.

În ciuda filmografiilor lor extrem de diferite, trailerul Mack & Rita îi prezintă pe Paige și Keaton care joacă unul alături de celălalt ca un duo de comedie. După cum se vede în trailer, care a fost lansat de Gravitas Ventures, prietenii în vârstă de 30 de ani Carla (Paige) și Mack (Elizabeth Lail) își iau o vacanță la Palm Springs, care merge prost atunci când Mack este transformată magic într-o versiune a sinelui ei mai vechi, „Mătușa Rita” (Keaton). Făcându-și propriile aventuri în noul ei corp, mătușa Rita devine o vedetă a rețelelor de socializare și începe o potențială dragoste cu Mack (Dustin Milligan).

Mack & Rita, o comedie de calitate

Mack & Rita este regizat de Katie Aselton. Mack și Rita vor fi pentru prima dată într-o producție în care Aselton va ocupa scaunul de regizor, de când thrillerul ei indie Black Rock a fost lansat în urmă cu un deceniu.

Trailerul pentru Mack & Rita promite o adevărată comedie, aducându-ne aminte de clasice filme ale subgenului de schimb de corp sau de trezire în corpul greșit, așa cum ar fi laitmotivul în filme precum Freaky Friday și Big. Paige și Keaton sunt o pereche puțin probabilă, dar fermecătoare în film. Alături de Mack & Rita, mai joacă pe Simon Rex, Loretta Devine, Amy Hill, Lois Smith, Wendie Malick, Patti Harrison, Martin Short, Addie Weyrich, Aimee Carrero și Nicole Byer.

Pe Taylour Paige o mai poți vedea și în filmul Zola. Dacă ai trăit vreodată cu impresia că producătorii de la Hollywood au rămas în pană de idei, această realitate îți va fi confirmată de creații precum Zola, un film inspirat de o discuție pe Twitter.

De-a lungul anilor, am văzut mai multe producții inspirate de rețele sociale. Este suficient să te uiți la The Social Network pentru a-ți da seama cât de mare este potențialul din spatele celor mai vicioase platforme online. Până și Brexit cu Benedict Cumberbatch este, într-o proporție copleșitoare, despre Facebook.

Zola nu este însă de general, ci pleacă de la un singur flux de postări pe Twitter, un thread. Nu mai puțin de 148 de postări au fost agregate în spatele etichetei #TheStory, iar dacă vrei să le parcurgi pe toate și să nu mai aștepți filmul, poți face click aici.