Liderul cecen trece la fapte, după eșecul lui Putin în Ucraina. Trimite 10.000 de soldați pe front: „S-au întors din concediu. Armele sunt curate, încărcătoarele pline”

Liderul cecen trece la fapte, după eșecul lui Putin în Ucraina. Trimite 10.000 de soldați pe front: „S-au întors din concediu. Armele sunt curate, încărcătoarele pline”

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a declarat că 10.000 dintre luptătorii săi au ajuns în Ucraina, pentru a lupta la ordinele sale. Soldații reprezintă unitățile Forțelor Armate Ruse aflate în subordinea lui Ramzan Kadîrov, aliatul lui Vladimir Putin.

Ramzan Kadîrov își trimite oamenii în Ucraina

Kadîrov a postat o înregistrare video în care un membru al Dumei de Stat a Federației Ruse, Adam Delimkhanov, a declarat că 10.000 de soldați vor acționa în regiunea Herson, Zaporojie și Republica Populară Donețk.

Potrivit acestuia, soldații s-au întors din concediu pentru a lupta în Ucraina.

Vestea despre întoarcerea acestora în Ucraina este văzută în contextul unei contraofensive de succes a trupelor ucrainene, care au reușit să avanseze semnificativ pe frontul din Harkov.

„Dragul meu frate, Erou al Rusiei, deputatul Dumei de Stat a Rusiei Adam Delimkhanov @adelimkhanov_95 a condus unități din Republica Cecenia într-o operațiune militară specială în Ucraina și în RPD.

Luptătorii de elită, după ce au eliberat Mariupol, Severodonețk, Lisichansk, Popasna și alte orașe ocupate de fasciștii ucraineni, au intrat în vacanța acordată de comandantul suprem , iar acum s-au întors pe front cu o vigoare reînnoită. Experiența este proaspătă, armele sunt curate, încărcătoarele pline de muniție, moralul este spiritul de luptă!

Anterior, v-am spus să vă așteptați la vești bune și, după cuvintele mele, le-ați primit întotdeauna. Așa că, acum, aveți răbdare și așteptați rezultate deosebite din prima linie din partea luptătorilor noștri. Vor veni cu siguranță!

Oameni din Bandera, nu mă adresez vouă – pentru voi rezultatele vor fi dezastruoase. Un ofițer militar și erou, Adam Sultanovici, nu aruncă cuvintele în vânt. Păstrați o cârpă albă la voi – veți avea nevoie de ea. Și învațați fraza salvatoare: „AKHMAT-SILA!”, a fost mesajul lui Kadîrov.

Liderul cecen vrea să vorbească cu Putin

Kadîrov a criticat anterior armata lui Putin, spunând că are de gând să vorbească despre situația de pe front cu Ministerul Apărării și cu președintele rus.

„Au făcut greșeli și cred că vor trage concluziile necesare”, a declarat Kadyrov într-un mesaj audio postat duminică pe canalul său Telegram.

„Dacă astăzi sau mâine nu se vor face schimbări de strategie, voi fi nevoit să vorbesc cu conducerea Ministerului Apărării și cu conducerea țării pentru a le explica situația reală de pe teren.

Este o situație foarte interesantă. Este uluitoare, aș spune”, a declarat Kadîrov.