Keanu Reeves, perfect pentru rolul lui Batman, în DC League of Super-Pets: explicațiile regizorului Jared Stern

Keanu Reeves, perfect pentru rolul lui Batman, în DC League of Super-Pets: explicațiile regizorului Jared Stern

Regizorul Jared Stern explică de ce a fost ales Keanu Reeves să-i dea vocea lui Batman, în DC League of Super-Pets.

Înaintea războiului cu High Table, din John Wick 4, Reeves va asigura vocea pentru Dark Knight, în DC League of Super-Pets, care se va lansa în cinematografe în data de 29 iulie.

După cum sugerează și titlul, filmul animat se concentrează pe animalele de companie ale supereroilor emblematici din lumea DC. Pe lângă Reeves, distribuția este una generoasă, aceasta incluzându-i pe Dwayne Johnson în rolul Krypto, Kevin Hart în rolul Ace, John Krasinski în rolul Superman, Marc Maron în rolul Lex Luthor, dar și Vanessa Bayer, Kate McKinnon, Natasha Lyonne sau Diego Luna.

„Vocea lui Keanu Reeves s-a potrivit perfect”

Inspirat de Legiunea super-animalelor de companie, de la DC Comics, filmul lui Stern urmărește povestea lui Krypto the Super-Dog, a lui Ace the Bat-Hound și pe cea a unui grup neadaptat de super animale, într-o misiune de salvare pentru Superman, Batman și restul Ligii Justiției, după ce sunt capturați.

Într-un interviu exclusiv pentru Screen Rant, Jared Stern a discutat despre rolul lui Keanu Reeves în DC League of Super-Pets. Potrivit regizorului, Reeves a fost alegerea perfectă pentru Batman.

„Vocea lui Keanu Reeves s-a potrivit perfect, cred că ar fi fost un Batman real grozav, dar este minunat și ca Batmanul nostru animat și, cel mai important, pentru filmul nostru. Cred că este un tip care într-adevăr iubește animalele. Și cred că s-a distrat cu acest rol. Sunt nerăbdător să regizez alături de acești actori minunați și pe care i-am iubit toată viața. Când lucrezi la un film de animație, asta te face din nou copil. A fost destul de distractiv”, a mărturirisit Jared Stern, pentru sursa menționată anterior.

Așadar, dacă ești curios să afli exact cât de bine se potrivește vocea lui Keanu Reeves, poți merge, peste două zile, să vezi DC League of Super-Pets la cinema.