Când apar filmele Matrix 4 și John Wick 4: ar avea premiera în aceeași zi

Când apar filmele Matrix 4 și John Wick 4: ar avea premiera în aceeași zi

John Wick 4 și Matrix 4 ar putea avea și altceva în comun decât pe Keanu Reeves: cele două ar putea avea premiera chiar în aceeași zi.

Fanii lui Keanu Reeves s-ar putea confrunta cu o dilemă peste doi ani, dacă luăm în considerare ultimul anunț făcut de Warner Bros. Astfel, următoarele filme care îl vor avea ca protagonist pe actor ar putea apărea în aceeași zi, pe 21 mai 2021.

La începutul lui decembrie, Warner Bros a făcut câteva schimbări în ceea ce privește calendarul de lansare al unor viitoare filme. Studioul a anunțat data oficială de lansare a celei de-a patra părți din seria Matrix: va apărea pe 21 mai 2021. Totuși, partea interesantă e că pe această dată era deja programat să apară John Wick 4, film produs de Lionsgate

Ceea ce e și mai ciudat e faptul că ambele filme îl au ca personaj principal pe Keanu Reeves.

Cum au primit fanii vestea despre John Wick 4 și Matrix 4

Keanu Reeves a fost întotdeauna un actor apreciat, însă 2019 a fost probabil cel mai bun an pentru acesta. Tot internetul îl apreciază pentru faptul că este foarte rațional, dar și pentru că respinge stilul de viață superficial de la Hollywood.

La auzul veștii că cele două filme ar urma să aibă premiera în aceeași zic, fanii s-au declarat încântați de idee. Mai mult, fanii înfocați ai actorului au sugerat că 21 mai ar trebui să devină Ziua Națională a lui Keanu Reeves.

Cei mai mulți nu s-au arătat deranjați de faptul că John Wick 4 și Matrix 4 vor fi lansate în aceeași zi. De altfel, cei mai mulți au anunțat că se vor duce să vadă ambele filme în aceeași zi, unul după altul.

E posibil ca fie Warner Bros, fie Lionsgate să schimbe premiera propriului film. Dacă acest lucru se va întâmpla, nu există indicii care să ne arate care va fi cel care va ceda prima dată.