Trailerul „John Wick: Chapter 4” a fost dezvăluit la Comic-Con: când îl vedem pe Keanu Reeves în noul film

Trailerul „John Wick: Chapter 4” a fost dezvăluit la Comic-Con: când îl vedem pe Keanu Reeves în noul film

La San Diego Comic-Con, Keanu Reeves a apărut în noul trailer al John Wick: Chapter 4.

Primul trailer din filmul Lionsgate, care va ajunge în cinematografe pe 24 martie 2023, îl poți vedea mai jos.

Stahelski și Reeves au spus că cel de-al patrulea film are loc în cinci locații: Japonia, America, Paris, Berlin și Iordania. Trailerul se deschide cu John Wick, în mod evident, el fiind în centrul acțiunii.

John Wick: Chapter 4 apare în 2023

În trailer există o voce care îl întreabă pe John: „Te-ai gândit unde se termină asta? Nimeni, nici măcar tu, nu-i poate ucide pe toți”. De asemenea, sunt multe scene de acțiune care au loc în cinci țări: Japonia, Jordan, America, Germania și Franța. John luptă împotriva dușmanilor cu săbii, arme și nunchuck-uri de samurai.

La aproape trei ani după ce a fost văzut ultima dată pe ecran, John Wick, asasinul favorit al tuturor, revine într-un nou film al francizei.

Detaliile intrigii, în ceea ce privește continuarea acțiunii, sunt, momentan, necunoscute, deși este de așteptat ca ele să continue de la evenimentele din John Wick: Capitolul 3 – Parabellum, care ni l-a arătat pe erou într-o ipostază mai puțin plăcută: mort, după ce a fost împușcat de Winston.

Ca referință, în partea a treia, John Wick s-a alăturat echipei The Bowery King și a supraviețuit întâlnirii sale cu asasinii The High Table, în încercarea de a se răzbuna pe această clică.

Așadar, Keanu Reeves se întoarce pentru a conduce distribuția filmului John Wick 4, alături de colegii săi de franciză, Laurence Fishburne în rolul The Bowery King, Ian McShane în rolul lui Winston și Lance Reddick în rolul lui Continental Charon. Filmul va marca, de asemenea, debutul următorilor actori: Rina Sawayama, Donnie Yen, Shamier Anderson, Bill Skarsgård, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins, dar și Clancy Brown. Chad Stahelski revine „la cârmă” în John Wick 4, cu un scenariu scris de Shay Hatten și Michael Finch.