09 mart. 2022 | 07:19

Gratuit de la Digi RCS RDS – nu te-ai fi așteptat la oferta aceasta cu HBO Max

ACTUALITATE
Gratuit de la Digi RCS RDS - nu te-ai fi așteptat la oferta aceasta cu HBO Max

Pe 8 martie 2022, în România, s-a lansat HBO Max. Cel mai nou serviciu de streaming și înlocuitorul HBO Go nu putea să lipsească din oferta Digi RCS RDS, dar nu te-ai fi așteptat că platforma să fie oferită abonaților în aceste condiții.

Abonații Digi RCS RDS care sunt abonați la HBO sau la MAXPAK vor avea acces complet gratuit la serviciul de streaming HBO Max, fără vreo condiționare suplimentare sau costuri ascunse pe toate dispozitivele compatibile. Mecanismul este similar cu oferta pusă la dispoziție de alți operatori de televiziune din țările în care este disponibil noul HBO Max.

Digi RCS RDS îți dă HBO Max gratuit

”DIGI RCS RDS pune gratuit la dispoziția tuturor clienților care au abonament de televiziune cu extraopțiunea HBO sau MAXPAK, noi funcționalități și experiențe de streaming premium, prin intermediul aplicației HBO Max care înlocuiește platforma HBO GO, deținută de WarnerMedia. HBO Max oferă o lume a entertainmentului de înaltă calitate de la branduri precum Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals și este disponibilă tuturor clienților DIGI care au activat sau vor activa extraopțiunea MAXPAK, respectiv HBO.”, se arată în comunicatul companiei de dezvăluire a promoției.

Dacă nu ai niciuna dintre cele două opțiuni în pachetul de televiziune, le poți activa cu doar 13 lei pe lună în cazul HBO și 15 lei pe lună în cazul MAXPAK, iar în secunda următoare, te vei bucura gratuit și de serviciul de streaming HBO Max.

În ceea ce privește beneficiile cu care vine la pachet un cont HBO Max, acestea sunt de asemenea detaliate în comunicatul de presă al furnizorului de telefonie și internet. ”DIGI RCS RDS, alături de partenerul HBO, își dorește să ofere abonaților o experiență de vizionare îmbunătățită, bazată pe preferințele de consum ale acestora. Caracteristicile optimizate ale aplicației includ personalizările a până la 5 profiluri, conectare simultană pe 3 dispozitive și posibilitatea înregistrării unui număr nelimitat de echipamente pentru fiecare abonament. Pe HBO Max vor fi disponibile și titluri în format 4K, iar conținutul audio este bazat pe tehnologia Dolby Atmos 5.1.”, atrag atenția oficialii companiei.

Dacă vrei să folosești HBO Max și ai folosit în trecut HBO Go oferit de Digi RCS RDS, poți folosi fără probleme același nume de utilizator cu aceeași parolă. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci în plus este să descarci aplicația HBO Map și Magazin Play pe Android sau Apple AppStore pe iPhone, atât.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele