Tot ce trebuie să știi despre HBO Max, disponibil în România: tarife, oferte, filme

Tot ce trebuie să știi despre HBO Max, disponibil în România: tarife, oferte, filme

HBO Max s-a lansat pe 8 martie 2022 în România. Va înlocui HBO GO, conform reprezentanţilor HBO.

Platforma de streaming premium a WarnerMedia va fi disponibilă la preţul de 4,99 de euro pe lună, dar vine la pachet cu o serie de oferte. Vei avea reduceri de preţ dacă HBO Max este lansat înainte de 31 martie, precum şi un preţ mai bun la abonamentul pe an.

„HBO Max este o nouă experienţă de streaming care oferă tot ce e mai bun în entertainment, filme, seriale originale şi titluri pentru copii de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals, precum şi de la alte studiouri. Suntem încântaţi să confirmăm că, pe 8 martie, HBO Max va fi disponibil în România ca parte a lansărilor în alte ţări din Europa şi nu numai”, a declarant Christina Sulebakk, General Manager, HBO Max EMEA.

HBO Max se lansează pe 8 martie 2022 în România și vine cu oferte

Platforma de streaming este disponibilă acum în 46 de teritorii din America şi Europa, iar numărul va creşte la 61 de teritorii, pe 8 martie. Atunci, HBO Max se va lansa în alte 15 ţări europene.

HBO Max înseamnă, mai exact, cinci profiluri, trei streamuri simultane şi un număr nelimitat de dispozitive înregistrate pentru fiecare abonament.

În cee ace privește caracteristicile tehnice, vei beneficia de: sunet 5.1 surround, Dolby Atmos şi anumite titluri disponibile în 4k.

În momentul lansării, abonaţii HBO Go existenţi vor avea o reducere de 33% din preţul lunar pe toată durata abonamentului lor. Ei vor plăti un preţ redus, 3.30 euro pe lună.

Dar și noii clienţi care se vor abona direct pe HBO Max înainte de 31 martie vor avea acelaşi preţ lunar, redus la 3.30 euro pe lună, preţ disponibil pe întreaga durată a abonamentului lor.

Mai mult, există promoţii şi pentru clienţii noi, care vor primi un abonament de 12 luni la preţul de opt luni. Astfel, după 31 martie, pe lângă abonamentul lunar, va fi introdus şi un abonament anual la preţul de 39.90 euro pe an.