DMZ, o nouă serie limitată de la DC, pe HBO Max: când o vom putea vedea, despre ce este vorba

DMZ, o nouă serie limitată de la DC, pe HBO Max: când o vom putea vedea, despre ce este vorba

Seria limitată DC, „DMZ”, a avut parte de lansarea trailerului în care o putem vedea pe aclamata actriță, Rosario Dawson.

Personajul interpretat de Dawson este în căutarea fiului ei, într-o zonă activă de război. „DMZ” se bazează pe seria de benzi desenate, cu același nume, care a fost publicată în perioada noiembrie 2005 – februarie 2012. Scenariul spune povestea unui medic pe nume Alma (Rosario Dawson) care își caută fiul într-o Americă de după cel de-al Doilea Război Civil, în insula demilitarizată Manhattan.

În benzile desenate DMZ, scriitorul Brian Woods s-a inspirat din climatul politic american, din perioada post „11 septembrie” și a creat o portretizare sumbră a culturii tineretului anti-autoritar, din acea vreme.

Versiunea lui Woods a urmărit, în primul rând, povestea unui reporter care sosește într-un Manhattan semi-abandonat. Cu toate acestea, ne putem aștepta ca mini-seria să aibă parte de câteva modificări de scenariu.

„DMZ” are șanse reale de a deveni un succes

Cu războiul din Ucraina, în plină desfășurare, „DMZ” are acum șanse reale de a deveni una dintre cele mai urmărite mini-serii de pe HBO Max. În afară de Rosario Dawson, din distribuție va mai face parte Benjamin Bratt. Episoadele vor fi regizate, pe rând, de Ava DuVarney (primul episod), dar și de Ernest Dickerson (restul episodelor). De scenariu se va ocupa Roberto Patino, responsabil pentru adaptarea poveștii din „Sons of Anarchy”.

Noul trailer pentru „DMZ”, lansat recent de HBO Max, oferă câteva detalii despre felul în care se va derula acțiunea, în noua mini-serie. Așa cum menționam anterior (și poate fi văzut, de asemenea, și din trailer), Alma, personajul interpretat de Dawson, face demersuri pentru a-și găsi fiul rătăcit într-o lume aproape „post-apocaliptică”. Între timp, ea este nevoită să facă față provocărilor, trebuind să se apere de oamenii care acum nu mai țin cont de nicio lege.

Trailer-ul poate fi vizionat în cele ce urmează:

Citește și: