Ghostbusters dezvăluie două producții noi: ce trebuie să știe fanii francizei

Ghostbusters dezvăluie două producții noi: ce trebuie să știe fanii francizei

Recent, fanii au văzut mult conținut nou și anunțuri de la îndrăgita franciză paranormală. Ziua Ghostbusters este recunoscută pe 8 iunie, ziua în care filmul original din 1984 a avut premiera în cinematografe.

Pe lângă serialul de televiziune animat de la Netflix anunțat deja, co-scenariștii de la Afterlife, Gil Kenan și Jason Reitman, au anunțat că este în lucru și un film animat. Acesta va fi condus de Jennifer Kluska și Chris Prynoski de la Titmouse Studios, scris de Brenda Hsueh, și va explora noi personaje și noi povești din universul Ghostbusters.

Potrivit Twitter, Reitman a spus: „Acesta a fost un proiect al tatălui meu și este ușor de înțeles de ce. Lumea necunoscutului poate fi explorată în mod corespunzător doar prin limita nedefinită a animației”.

Ghostbusters revine

Există, de asemenea, un alt film live-action în lucru, continuând de la evenimentele din Afterlife. Kenan și Reitman se vor întoarce, de asemenea, și, deși nu există încă un titlu, numele de cod este „Firehouse”.

Ghostbusters: Spirits Unleashed, prezentat anterior, descris doar ca „venind curând pe console” – a fost menționat, Kenan adăugând că „jucătorii vor putea nu doar să se îmbrace ca Ghostbuster, ci și să se joace ca o fantomă”. Cu toate acestea, anunțul cu adevărat minunat a fost Ghostbusters VR Academy for Hologate. Descris într-un tweet drept „simulator de antrenament bazat pe locație, complet captivant”, pare a fi o sală de jocuri de realitate virtuală care va fi disponibilă în „400 de locații” la nivel global. Va fi disponibil și un joc VR pe Meta Quest 2 și PlayStation VR2.

În plus, Ghostbusters revine la benzi desenate cu o „serie în ediție limitată”, așa cum este descris într-un tweet. Va fi publicat de Dark Horse Comics la sfârșitul anului 2023.

Citește și: