Galaxy S22 Ultra, mai prost decât S21 Ultra, din cel puțin un punct de vedere. Costă și la fel

Galaxy S22 Ultra, mai prost decât S21 Ultra, din cel puțin un punct de vedere. Costă și la fel

Vești proaste pentru fanii Samsung. Galaxy S22 Ultra ar putea veni cu mai puțină memorie decât modelul de anul trecut. Cu toate astea, poate costa aceeași sumă de bani ca și modelul de bază Galaxy S21 Ultra.

Samsung a anunțat că-și va lansa următoarele modele Galaxy S în februarie. Dar zvonurile spun că brandul ar putea avea planificată o schimbare a prețurilor pentru gama sa de telefoane de ultimă generație.

Potrivit unui tweet, prețul european pentru seria Galaxy S22 va începe de la 849 de euro (aproximativ 1.018 de dolari), modelele de bază ale Galaxy S22 Plus și Ultra urmând să coste 1.049 de euro (1.188 de dolari) și, respectiv, 1.249 de euro (1.414 de dolari).

Galaxy S22 Ultra, mai puțină memorie decât predecesorul său

De fapt, asta înseamnă că în 2022 gama Samsung Galaxy S va costa la fel de mult ca în 2021. Mai mult, tweet-ul respectiv sugerează că Samsung își va continua practica de a percepe o sumă de 50 de euro pentru o creștere a stocării pe modelele standard și Plus.

Ceea ce se poate schimba este că Samsung ar putea modifica varianta Ultra. Cel puțin în Europa, Galaxy S22 Ultra, în valoare de 1249 de euro, va fi livrat cu 8 GB de RAM, potrivit Quandt, și va costa aceeași sumă de bani ca și Galaxy S21 Ultra, care are 12 GB de RAM.

Mai mult, consumatorii din Europa vor trebui să plătească o sută de euro pentru a obține S22 Ultra cu 12 GB de RAM și 256 GB de stocare internă. Nu este clar dacă Samsung va implementa aceeași strategie de prețuri în SUA.

După cum subliniază Android Police, zvonurile sugerează și că brandul de telefoane ar putea percepe o sumă suplimentară de o sută de dolari în Statele Unite, pentru fiecare model din gama Galaxy S22.

Ca întotdeauna, va trebui să așteptăm până când compania distribuie informații oficiale despre prețuri.

Citește și: