Frasier se întoarce: ce știm, până acum, despre serial, ce a declarat Kelsey Grammer

Frasier se întoarce: ce știm, până acum, despre serial, ce a declarat Kelsey Grammer

Kelsey Grammer a dat câteva detalii despre mult așteptata revenire a celebrului serial Frasier, spre bucuria fanilor acestuia.

Mai exact, serialul de comedie ar putea începe filmările în această toamnă. ViacomCBS a dat oficial ok-ul pentru seria Paramount+ în februarie anul trecut.

„Începutul filmărilor? Au existat niște conversații despre asta prin luna octombrie, poate puțin mai târziu. Nu știu”, a spus Grammer într-un clip video filmat pentru The Talk, ce a fost difuzat luni. „Urmează alte câteva detalii. Am de dezvoltat alte câteva proiecte care par că vor fi filmate înaintea acestuia”, a mai declarat Kelsey Grammer.

Grammer a confirmat, de asemenea, că serialul se află „în etapele finale ale scenariului pentru primul episod din noul Frasier și că totul arată destul de bine. Am avut parte de câteva provocări și am plâns, dar să știi că sunt fericit”.

Kelsey Grammer revine în rolul lui Frasier

Actorul i-a liniștit pe fani, cărora le-a transmis că personajul principal va fi interpretat tot de el, reluarea rolului fiind una dintre cheile succesului readucerii la viață a comediei Frasier. „Ingredientul cheie pentru revenirea Frasier este, de fapt, Frasier, sincer. Întotdeauna s-a numit Frasier, așa că eu sunt, cheia sunt eu”, a spus Grammer zâmbind.

Deși încă nu se știe când vom putea vedea serialul pe Paramount+, Kelsey Grammer a dat, în prealabil, câteva alte indicii care reușesc să întregească acest puzzle.

Într-un interviu acordat publicației WNBC New York, el a spus că personajul, care s-a mutat din Boston în Seattle în seria originală, va ajunge, de data aceasta, într-un loc nou. „El crede că va pleca și că va face izbândi în intențiile sale dar, desigur, viața lui îl duce în altă direcție decât spera inițial”, a completat Grammer. „Și ajunge să fie bogat dincolo de speranțele sale cele mai mari”, a mai afirmat cunoscutul și iubitul actor.

Trebuie amintit că, alături de Grammer, în acest serial au mai jucat, de asemenea, David Hyde Pierce (în rolul fratelui lui Frasier), regretatul John Mahoney (în rolul tatălui lui Frasier), Jane Leeves și Peri Gilpin.