Comedia „Frasier” se intoarce pe micile ecrane. Ce schimbări vor face producătorii

Comedia

„Frasier”, unul dintre cele mai apreciate seriale de comedie din toate timpurile, se va reinventa în 2022, sub sigla Paramount.

Unul dintre cele mai iubite seriale de comedie ale anilor ’90 va primi șansa unui nou început, cândva în anul 2022.

„Frasier” a rulat pe micile ecrane între 1993 și 2004, timp de 11 sezoane. Încă de la primul sezon, serialul a devenit preferatul publicului nișă.

Kesley Grammer se întoarce în „Frasier”

În vârstă acum de 66 ani, actorul Kesley Grammer a promis că reinventarea serialului nu îl va lăsa pe dinafară, înlocuindu-l cu un alt actor. În mod tradițional, acesta va continua să joace rolul doctorului Frasier Crane, cel care își folosește emisiunea de la radio pentru a oferi sfaturi ascultătorilor. În paralel, medicul se confruntă cu propriile probleme emoționale. Însă cum vorbim despre o comedie, totuși, poveștile vor avea mereu un final fericit.

Alături de Grammer, în acest serial au mai jucat David Hyde Pierce (în rolul fratelui lui Frasier), regretatul John Mahoney (în rolul tatălui lui Frasier), Jane Leeves și Peri Gilpin.

Continuarea ar urma să apară pe micile ecrane anul viitor, cu toate că, în acest moment, nu se știe ce alți actori din vechea gardă (rămași în viață) vor împărți platourile de filmări cu Kesley Grammer.

Unul dintre motivele pentru care „Frasier” a avut atât de mult succes, la vremea lui, a fost datorat chimiei excelente dintre personaje și, până la urmă și dintre actorii care le dădeau viață. Astfel, o reluare a vechii distribuții nu ar face decât bine, în condițiile de față.

„Ne iese! Avem câteva idei și suntem destul de mulțumiți cu ceea ce am realizat până acum. Nu suntem siguri dacă toată lumea se va întoarce, dar știm că există un al treilea act pentru Frasier. În mod sigur încă are multe de explorat”, a declarat Kesley Grammer.