Channing Tatum va juca într-o nouă comedie destinată iubitorilor de animale: primul trailer, lansat pe Instagram

Channing Tatum va juca într-o nouă comedie destinată iubitorilor de animale: primul trailer, lansat pe Instagram

Channing Tatum își face debutul regizoral în „Dog”, o comedie amăruie menită să-i înduioșeze pe iubitorii de animale – și nu numai.

Actorul, devenit acum și regizor, a făcut public noul trailer aferent filmului „Dog”, pe contul său de Instagram. Noua peliculă promite să sensibilizeze, aducând în prim-plan povestea unui om morocănos, incapabil de a se adapta prea ușor printre ai săi.

„Realizarea filmului Dog a reprezentat una dintre cele mai nebunești experiențe din viața mea”, a scris Channing Tatum.

Trailerul relatează povestea a doi foști infanteriști (un om și un câine) care pleacă într-o călătorie cu scopul de a ajunge la înmormântarea unui alt soldat, prieten și coleg cu personajul interpretat de Tatum.

Cu toate că, cel puțin la început, personajul lui Channing Tatum nu pare prea atașat de companionul său canin, acesta reușește să-și schimbe părerea pe parcurs, câinele devenind, de departe, cel mai bun prieten al său. Nu degeaba se spune că provocările vieții unesc destine. Cam același lucru se întâmplă și în cazul lui Briggs și al cățelușei Lulu, un superb exemplar de Malinois belgian, cu un temperament pe măsură, potrivit rasei din care face parte.

„Dacă vă place să vedeți cum sunt mușcat de un câine, s-ar putea să ajungeți la concluzia că acesta este filmul ideal pentru voi”, a adăugat actorul, într-o notă umoristică.

Reprezentanții studiourilor MGM au descris, la rândul lor, producția într-un mod cel puțin atipic: „Un animal jegos, nedemn de compania umană… și un câine”.

Channing Tatum va face, din nou, echipă cu Reid Carolin

Channing Tatum, socotit a fi unul dintre cei mai frumoși bărbați din lume, va face, din nou, echipă cu regizorul Reid Carolin, cu care acesta a mai colaborat și pentru producțiile „Magic Mike”, „Magic Mike XXL”, „22 Jump Street„ sau „White House Down”.

Filmul „Dog” va fi lansat în luna februarie a anului 2022.

Ulterior, trailerul a fost lansat și pe YouTube:

Citește și: